woensdag 31 juli 2019

Zwemles ijzeren man weert

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert. Selecteer in onderstaand overzicht de activiteit waarvan u de prijzen wenst te zien.


Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het Zwembad.

Vakantiepark Weerterbergen. Zwembad de IJzeren Man is een zwemschool voor zwemles in Weert. Het bestaat uit een subtropisch binnenbad met glijbanen enz. De vereniging heeft als doel: “het voorkomen van de verdrinkingsdood”. Hier wordt invulling aan gegeven door de zwemkunst in het algemeen, en het zwemmend redden in het bijzonder, te bevorderen bij jong en oud.


De IJzeren Man biedt veel waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Jaarlijks bezoeken ruim 3duizend bezoekers het zwembad. Het zwembad bestaat uit een overdekt recreatief golfslagba een 25-meter wedstrijdbassin en een instructiebassin.

Zeemeerminnen IJzeren Man Weert naar open NK Komende zondag vindt in Maastricht de open Nederlandse Kampioenschappen Zeemeerminzwemmen plaats. Terwijl de een moeiteloos het A-, B- en C-diploma haalde, was het voor de ander een drama. Oud en jong kan hier terecht voor recreatie, sport en zwemles.


Lekker in beweging, samen gezond ontspannen en zwemplezier gegarandeerd! Duik eens in het golfslagba het bubbelba peuterbad of ga van de grote glijbaan. Suptropisch binnenzwembad en moderne buitenzwembaden met uitgebreide horeca gelegenheid voor koffie, lunch, ijsjes en snacks!


Meer bewegen voor senioren. January at 5: Horeca B arrangement Een portie frites met snack, een klein glaasje fris en een toetje. Met wie kom jij vandaag gezellig de nieuwe ijzeren man weert zwembad prijzen uitproberen. Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart. Bezoekers en personeel lopen gevaar omdat er roest in constructies is ontdekt.


WEERT - Voor 1kinderen kwam hun droom vandaag uit. Welkom op de website van de IJzeren Man Eindhoven. Onze locatie is geschikt voor zwemmen , evenementen, terras, bruiloften, feesten en partijen.


Dit is een leuk zwembad met glijbaan binnen en familie glijbaan buiten. Bekijk de website voor meer informatie!

De insteek is dat zwemlessen leuk, spannend en uitdagend moeten zijn waardoor het een beleving is voor de kinderen om. Een verantwoord opkikkertje na doorstane ontberingen. Dit gebeurde bij het oude zwembad van de IJzeren man , nog voor de verbouwing. Tegenwoordig is er niks op deze foto meer terug te vinden, en staat er een grotere constructie in de plaats.


De eerste reacties van deze professionals zijn uitermate positief! Het wordt zelfs de mooiste baan van Nederland genoemd! Er is hier sprake van een unieke combinatie van zwemmen, recreƫren, natuur en watersport. In de Beachclub de IJzeren Man kunt u terecht voor een hapje en een drankje.


Deze ingrediƫnten staan garant voor een heerlijk dagje uit. De werkzaamheden in en rondom het golfslagbad worden op dit moment uitgevoerd om ook dit deel weer snel te kunnen heropenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts