vrijdag 12 juli 2019

Las dunas nieuw zwembad

Bekijk Las Dunas in Novo Sancti Petri en boek voordelig op TUI. Onbezorgd genieten met TUI! Boek nu uw Luxe Campingvakantie zonder Boekingskosten en Bespaar op uw vakantie. De Meeste keuze in Stacaravans, boek nu Zonder Reserveringskosten! Zo groot dat het net een kampeerdorp is.


Via de lange hoofdweg op Las Dunas loop je zo naar zee.

Ondertussen kun je een duik nemen in het zwembad of een stop maken bij het centrale plein waar altijd wat te doen is. Avonds wagen tieners een dansje in de discotheek. Wat ook zo ideaal is aan camping Las Dunas , het ligt direct aan een breed zandstrand.


De faciliteiten zijn modern, goed onderhouden en heeft een verzorgde uitstraling. Jong en oud zal zich prima vermaken op Las Dunas. Las Dunas is an extremely large, impressive and well organised resort-style site with many on-site activities and an ongoing programme of improvements. It has direct access to a superb sandy beach that stretches along the site for nearly a kilometre with a windsurfing school and beach bar. Vlak voor de camping ligt een mooi zandstrand.


De voorzieningen op de camping zijn goed verzorgd.

De camping beschikt over een mooi zwembad. Nieuw gebouw in Guardamar del Segura verdiepingen met lift, zwembad , parkeerplaats en groene gebieden. Wij vinden Las Dunas te massaal en sfeerloos. In het zwembad mag niets, omdat er waarschijnlijk te veel gasten zijn voor het zwembad. Je mag niet met een balletje, band of duikbril in het zwembad.


Sant Pere Pescador en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Apartotel in Chiclana De La Frontera, Costa De La Luz. Vakantie naar Appartementen Las Dunas? Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje! Vergelijk de prijzen van alle aanbieders!


Camping de primera categoría en plena Costa Brava, referente europeo del. Restaurant Las Dunas blijft een uniek concept van gezonde haute cuisine ontwikkelen, een concept dat oorspronkelijk werd gecreëerd door de bekroonde tweesterrenchef Andoni Luis Aduriz. Villa Las Dunas biedt een zwembad en uitzicht op de zee en ligt vlakbij Playa de la Jaquita. De chef-kok was jaar verantwoordelijk voor de keuken van Las Dunas en het hele team heeft in deze periode nauw samengewerkt om zich de technieken en. Appartement met gemeenschappelijk zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor personen.


Op de camping vind je uitstekende voorzieningen en volop vermaak voor alle leeftijden. Een mooi aangelegde Spaanse camping voor jong en oud. Op een topcamping als Las Dunas ontbreekt het niet aan winkels waar je de meest uiteenlopende kampeerartikelen, souvenirs en boodschappen vindt.

Elke dag vers boord in hun bakkerij, souvenirs en kranten, de laatste strandmode en een grote supermarkt. De winkels van camping las Dunas liggen dicht bij elkaar wat het inkopen vereenvoudigt. Parasols zorgen hier voor de nodige schaduw. Het zandstran gelegen over de hele breedte van de camping, is direct toegankelijk vanaf de camping.


Er zijn badmeesters aanwezig bij het zwembad en op het strand. Het actuele weeroverzicht voor Las Dunas , de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit. Regen of zonneschijn, korte broek of liever laarzen?


Zoeken in huuraanbod Spanje I Huren in Spanje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts