woensdag 31 juli 2019

Legi hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! LEGI heeft jarenlang ervaring in het produceren van hekwerken en toegangspoorten en deze staan internationaal voor kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Voortdurende onderzoeken en ontwikkeling, moderne fabrieken, uitgebreide productiekennis en veelzijdig gepatenteerde producten zijn de hoeksteen van de erkende LEGI kwaliteit.


De beste corrosiebescherming voor uw hekwerken komt van LEGI. Uitsluitend in een dompelbad per stuk verzinkte stalen delen voor LEGI -heksystemen. LEGI R pur R Weer een stap dichter bij nog meer veiligheid Wie het over veiligheid heeft, bedoelt meestal stabiliteit. Sport en spel in de wijk, het hoort erbij!


Bekijk meer ideeën over Hekwerk , Spel en Sport. Het elegante veiligheidshekwerk als omheining. Strakke lijnen en gladde, afgeronde randen in combinatie met een verfijnde, overkoepelende stijlkap zijn. LEGI biedt hiervoor een solide oplossing.


LEGI is producent van geluidsabsorberend en molestbestendig draadmathekwerk. Dankzij dit unieke hekwerk zorgen wij voor speel- en trapveldjes in de wijk waar iedereen plezier van heeft. De rubberelementen aan de staanders absorberen het geluid van ballen tegen het hek. Voor onze WKA-gegevens en ons privacy statement verwijzen wij u naar onze contactpagina.


ACON is in het bezit van een breed scala aan kwaliteits-, milieu- en. ABC Hekwerk is een professionele hekwerkleverancier die een solide pakket biedt aan producten voor het beveiligen van percelen, terreinen en complexen. LEGI Rail is het speciaal voor ProRail ontwikkelde en gecertificeerde draadmathekwerk voor toepassingen langs het spoor. Geluidsarme voetbalkooien, sportkooien, met geluidsemissie certificaat. Daar waar geluidshinder een thema kan zijn.


Diverse afmetingen en vloeren mogelijk. Vind hier alle informatie over het dubbestaafmate type hekwerk Legi ! Een mooi en robuust hekwerk voor allerlei doeleinden. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Deze pin is ontdekt door LEGI NL. LEGI ballenvangers met TÜV-certificering voor geluidsisolatie. Henk Peter Meilink, directeur van ACON en Legi Nederland (importeur en groothandel hekwerken en poorten) vertelt over de plannen van het bedrijf: “ACON en zusterbedrijf Legi zijn nu nog in één pand gevestigd.


Legi is net als ACON een groeiend bedrijf met ruimtebehoefte. Drie jaar later begint Jacob een eigen smidse in zijn geboortedorp Vogelenzang. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. LEGI - hekwerken kunnen worden toegepast voor ieder doel en op elke ondergrond.


Alle sierhekdelen kunnen worden gecom-bineerd met de staandersystemen LEGI R fit, R pur en R uno. Maak kennis met het productaanbod van LEGI en plan uw in-dividuele hekwerk. De overlappende dubbelstaafmat zorgt voor de allerhoogste belastbaarheid. Het LEGI -systeem is ook een zeer efficiënt systeem door de uiterst eenvoudige en snelle montage-mogelijkheden.


De dubbelstaafmatafrastering type DMS Security biedt u een zeer degelijk, sterk, effectief en veilig hekwerk. De nieuwe brochure – LEGI R pur. In deze acht pagina’s tellende brochure presenteert LEGI het hekwerk dat extra veiligheid biedt. Wij houden u graag op de hoogte over onze LEGI -producten. Wanneer u de velden in dit formulier invult, kunt u zich gratis aanmelden voor onze nieuwsbrief.


Wanneer u geen informatie meer wilt ontvangen over de meest recente prijzen, marktontwikkelingen en ander nieuws van LEGI GmbH, kunt u zich uiteraard weer afmelden. Elke hekwerkspecialist heeft een uitgebreid profiel waar bedrijfsinformatie te vinden is over de hekwerkspecialist zoals contactgegevens, adresgegevens, kvk-nummer en btw nummer. Naast het plaatsen van dakkapellen kunnen wij u tevens helpen met het plaatsen van hekwerk. Er zijn diverse soorten hekwerken bij onze hekwerk professionals beschikbaar.


Denk hierbij onder andere aan sierhekwerk, gaashekwerk en spijlenhekwerk. Aanbrengen wildraster N3- Windesheim. Leveren en aanbrengen hekwerk Maasvlakte 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts