vrijdag 19 juli 2019

Kogel kraan

Groot assortiment leidingsystemen. Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. De waterslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Geen last van overstromingen.


De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte kogelkraan.

Deskundigheid staat bij ons voorop. ERIKS levert 1-, 2- en 3-delige kogelkranen met draad-, las- of flensaansluiting van diverse gerenommeerde fabrikanten. Dankzij dit brede productassortiment hebben wij een geschikte kogelkraan voor elk specifiek marktsegment en voor vrijwel elke applicatie. Bekijk ons assortiment kogelkraan in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Kogelkranen sluiten een vloeistof- of gasstroom gedeeltelijk of geheel af door middel van een roterende kogel met een boring. Ze behoren tot de meest gebruikte. Een messing kogelkraan van MATTECH is in een handmatig bediende, elektrische en pneumatische uitvoering beschikbaar.


Behalve de druk is ook de frequentie van het gebruik een goede reden om voor automatische varianten te kiezen.

Ons deskundige personeel beantwoordt graag vragen over de toepassingsmogelijkheden van onze verschillende kogelkranen. VDL kogelkraan automatisch. De directe opbouwmethode door de ISO-top aansluiting op de kogelkraan , maakt extra adapters overbodig. Klik op de foto van de gewenste categorie om alle producten en artikelen in deze categorie vrijblijvend te bekijken.


U kunt altijd geheel vrijblijvend op de knop. Deze Bonfix kogelkraan kunt u gebruiken voor het openen of afsluiten van de watertoevoer binnen cv-, water- en beregeningsinstallatie. Deze messing vertinde kogelafsluiter heeft aan beide zijden een knel aansluiting met een diameter van mm. Eigenschappen Door de volledige doorlaat is er geen stromingsverlies. NĂș 2tuinslangen vanaf € 95.


Waterpompen voor beregening- systemen en div. Een kogelkraan , kogelklep of bolkraan is een kraan of klep die de stroming van een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk afsluit met een doorboorde bol ( kogel ) die om zijn as loodrecht op de boring draait. Door de kogel over 90graden te draaien, gaat de kraan van open naar dicht of omgekeerd.


Weg kogelkranen hebben drie aansluitpoorten en kunnen worden gebruikt om te schakelen tussen verschillende circuits. Er zijn soorten: L-boring en T-boring. Een kogelkraan of kogelafsluiter bevat een sluiteenheid die handbedien pneumatisch of elektrisch bediend kan worden.


Deze kogelkraan zorgt ervoor dat een stroming van vloeistof of gassen afgesloten kunnen worden. Binnen in de kogelkraan zit een roterende kogel welke een boring ofwel poort in het midden bevat. Werkdruk voor deze kogelkraan is tot bar.

De VIR- kogelkraan heeft een glasvezelversterkte nylon handvat en wordt uitgevoerd met PTFE-afdichtingen. De behuizing van de kogelkraan is zwart. Dit doen wij om de website te laten functioneren, te analyseren en om jouw. BMPM - 2-Weg PVC Kogelkraan Dubbele Wartel Lijm 32mm. Mm doorlaat en max werkdruk bar.


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts