woensdag 17 juli 2019

Ratten verjagen geur

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Ontdek al onze geurtjes online. Vandaag bestel morgen in huis!


Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.

Ditzelfde geldt voor de geur van Eucalyptusolie. Leg lucifers neer tegen ratten. De geur moet zich wel goed blijven verspreiden. Het is handig om te weten waar de ratten je huis binnen komen. Onder de keukenafvoer zat een opening die duidelijk door ratten was belopen.


Op de vraag of de bewoner bleekwater in huis had werd bevestigend geantwoor waarna een fikse scheut in het aanrecht werd gegoten om te worden doorgespoeld. Liggend in de kruipruimte probeerden we de geur van bleekwater op te snuiven wat in dit geval niet moeilijk was. Uitgeschoten met ammoniak?

De typische lucht die ratten verspreiden is een combinatie van urine, uitwerpselen en de geur van hun klieren. Omdat ratten slecht kunnen zien gebruik ze die geur als looproute tussen, bijvoorbeel de voedselbron en het nest. Ratten bouwen graag nesten. Er zijn verschillende manieren om ratten te verjagen. Zo kun je ratten uit de buurt houden door middel van bepaalde geuren , door gaten en kieren te dichten, voor een opgeruimde tuin te zorgen en voedselresten op te ruimen.


Maar hoe werkt dit nu precies? Een verjager is eenvoudig op te zetten en heeft geen lokstof of iets dergelijks nodig om ratten aan te trekken. Ze verjagen immers de rat!


Hoewel ratten ook gevoelig zijn voor ultrasone geluiden, zijn zij moeilijker te verjagen dan muizen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Muizen of ratten verjagen. Afhankelijk van de situatie en de omgeving kan Pest Free je helpen met een elektronisch systeem en met een geur.


Met beide methodieken creƫren we een ondraaglijke omgeving waardoor ze weg zullen gaan. Helaas zijn niet alle huiskatten geboren jagers. Er wordt ook gezegd dat gebruikte kattenbakvulling ratten afschrikt.


Helaas vinden wij de geur van kattenbakvulling ook niet al te prettig. Deze geuren schrikken ratten af, maar garanderen niet dat de ratten uw huis niet binnenkomen.

Stank wat veroorzaakt wordt door ratten kan een nog veel sterkere geur teweegbrengen. Wanneer ratten in de tuin geconstateerd worden, dan is het verstandig om de kruipruimte te inspecteren. Soms komt bij het openen van het kruipluik al direct een sterk penetrante zure geur naar boven. Alle geurtje vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw parfums online. Let er wel op dat als u de ratten gaat verjagen met het ultrasone geluid dat een rattenverjager maar in ruimte werkt. Het geluid om de ratten te verjagen gaat dus niet door muren heen.


Er worden verschillende opties of fora aangedragen om muizen te verjagen met geur. Ik heb er wel zo mijn bedenkingen bij. Ook dragen ze parasieten zoals vlooien, luizen, teken, wormen en mijten bij zich.


Laten we even beginnen met de grootste soort, de ratten. Bij ons vinden we hoofdzakelijke bruine en zwarte ratten. De beestjes schijnen een hekel te hebben aan deze geuren.


Je druppelt wat muntolie of eucalyptusolie in een potje of bakje met water. Als het goed is, vluchten alle muizen dan weg, maar onze ongediertebestrijders denken daar anders over. Dit laat je geruime staan. Tupoleum heeft een aantal zeer gunstige voordelen.


Zo kun je bijvoorbeeld wil steenmarters, konijnen, ratten en muizen verjagen van plaatsen waar ze overlast veroorzaken. Katten verjagen met natuurlijke middelen Katten zijn best leuke beesten, maar niet als ze je hele tuin uitgraven, hem eronder poepen of steeds tegen je deur aan plassen. Gelukkig zijn er trucs om katten de dieren op een vriendelijke manier uit je bloemen- of groentetuin te verjagen Katten wegjagen doe je niet met nare middelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts