maandag 15 juli 2019

Plant in fles

Plant in fles

Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte. Online bestellen = razendsnel in huis! Al jaar het grootste online tuincentrum! Deskundig advies van echte plantspecialisten.


Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Kleurrijke planten in een fles. Weinig verzorging nodig, handgemaakt en duurzaam. Flessentuin, zelfvoorzienend- en gesloten ecosysteem.


Heel kort gezegd: dat is een zelfvoorzienend ecosysteem met planten in een afgesloten fles of pot. Een klein biotoop en tevens een super toffe blikvanger waar je geen omkijken naar hebt! Doorgaans zijn dit planten die houden van een vochtig en tropisch klimaat. Daarom gedijen ze goed in een fles. Het glas versterkt het frisse groen van de planten waardoor deze nog meer opvallen.


Niet gek dat je bij vrijwel iedere plantenliefhebber thuis een planten terrarium vindt. Dit is een afgesloten glazen fles of pot met mini plantjes erin. Juist als je van planten houdt maar niet zulke groene vingers hebt is een afgesloten terrarium de perfecte match. Een flessentuin is een zelfvoorzienend ecosysteem met planten in een afgesloten fles. Deze kleine biotoop is een groene en duurzame blikvanger waar je geen omkijken naar hebt!


De planten die we gebruiken houden van een vochtig en tropisch klimaat en gedijen goed in een fles. In deze story vertel ik hoe je zelf een #127793; Mini Ecosysteem ( planten in fles ) kan maken. De producten voor het Mini Ecosyteem kan je in onze shop vinden. Flessen van wijnboeren en bierbrouwers uit Europa die een nieuw leven krijgen als zelfvoorzienend ecosysteem met planten , dat zijn flessentuinen in het kort. Het bijzondere is dus dat elke fles weer anders is!


De plant groeit waarschijnlijk met een bochtje verder tot het met de tijd de hele vaas vult. Vind je dit niet mooi dan kun je de bovenkant van de plant ‘toppen’, wat inhoudt dat je een gedeelte van de bovenkant afknipt. Knip niet te veel van de plant want hij heeft zijn bladeren nodig om in leven te lijven.


Een plantfles is niet alleen erg mooi op de schouw of op tafel, maar het is ook nog eens een superoplossing als je groen in huis wilt, maar liever hebt dat de planten een beetje voor zichzelf zorgen. Met de juiste zelfgemaakte gereedschappen en heel veel geduld maak je in een middag een fles vol planten. Plant terrariueen mini ecosysteem in een kruik Ik hoorde voor het eerst van een plant terrarium toen ik op een filmpje zag van de Britse David Latimer.


Plant in fles

Zet de fles op de plaats waar je hem gaat zetten. Kies een lichte plek maar niet in de volle zon. Kijk elke dag even hoe de grond eruitziet. Deze mag niet te nat of te droog zijn. Doe na een week de kurk op de fles.


Nooit meer je plant water of voeding geven. Stekkie is zelfvoorzienen duurzaam en betaalbaar. Het gesloten mini ecosysteem zorgt ervoor dat jij zorgeloos kan genieten van kleurrijke planten in je interieur.


Plant in fles

Hij heeft de planten in een afgesloten glazen fles , ook wel een terrarium genoem gezet. Hierdoor worden de planten als het ware zelfvoorzienend en hebben ze dus nauwelijks onderhoud of aandacht nodig. Op zoek naar een mooi terrarium voor in jouw huis of op werk? Onze tips voor de mooiste DIY terrariums voor in jouw interieur. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Shop nu voor de mooiste ecosystemen bij Wonderlijk Woud. Ze zijn kleurrijk, handgemaakt, duurzaam en bovendien makkelijk in onderhoud! Wat is een ecosysteem met plant ? Een ecosysteem plant is een glazen gesloten fles met daarin een indrukwekkend mini-tuintje. Je kan uren naar een ecosysteem plant kijken. Deze samenstelling zorgt voor een kringloop proces wat betekent dat de planten en het mos voor zichzelf kunnen zorgen.


In een aardewerken of plastic pot zijn de wortels van een plant natuurlijk niet zichtbaar. En juist die wortels mogen best gezien worden! Gebruik daarom eens een glazen vaas om je groene aanwinst in te planten. Je kunt dit op dezelfde manier doen als bij een aardewerken of plastic pot.


Haal bronwater in huis, want kraanwater is niet geschikt. Bronwater zit barstensvol mineralen waar je plant lekker van gaat groeien. Vul de vaas tot de helft met water (een vaas in de vorm van een fles , met een nauwe hals, houdt je plant beter op zijn plek).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts