donderdag 11 juli 2019

Starline zwembaden

Zoek naar verkoop zwembaden op de nieuwe KensaQ. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondhei fitheid en veiligheid.


Geniet van uw eigen zwembad in uw tuin! Ook de trappen die gebruikt worden hebben de allerhoogste vorm van afwerking die niemand kan evenaren. Bovendien kunnen ze sneller worden gerealiseerd dan traditioneel gebouwde zwembaden. Via onze dealers geniet u van uitstekende garantievoorwaarden. Waar nodig bieden we technische support aan de dealers.


Starline zwembad aanleggen. Wanneer u zich voor het eerst oriënteert op de aanleg van een eigen zwembad , wilt u graag weten met welke globale kosten u te maken krijgt. Dit heeft te maken met de keuze van het model en ook met alle benodigde installaties en accessoires. Het inspirerende programma kent zes verschillende modellen met unieke eigenschappen: Nexxt Line, Nova Line, Dynamic Line, Carré Line, Romana Line en Ergonomic Line.


Bovendien is een onderhoudscontract mogelijk, waarbij uw zwembad geregeld geïnspecteerd wordt. De zwembaden uit de CARRÉ Line kenmerken zich door de ruime gelijknamige vaste CARRÉ inlooptrap over de volle breedte van het bassin. Deze zwembaden hebben een tijdloos ontwerp met een klassieke tint. Deze baden zijn de meest geïsoleerde baden die momenteel verkrijgbaar zijn.


Door de gladde wanden neemt het gebruik van chemicaliën af. Welkom op de website van Vissers Zwembaden. Door ons in te schakelen kiest u voor zekerhei een gedegen aanpak en snelle service. Een eigen zwembad , sauna, infraroodcabine, whirlpool of wellnessinrichting. Een plek om heerlijk te ontspannen, om puur te genieten en dat gewoon lekker thuis.


Starline zwembaden

Als specialist in luxe zwembaden , whirlpools, sauna’s en infraroodcabines maken we het ultieme genieten voor steeds meer mensen bereikbaar. Een Roldeck systeem is een uiterst betrouwbaar systeem om jouw zwembad af te dekken. Het heeft als functie het onderhoud aan het zwembad te verminderen, het verhoogt de veiligheid en bespaart energie. Met het uitgebreide assortiment Roldeck lamellen past een afdekking altijd bij het zwembad.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Wij zijn gespecialiseerd in de levering en plaatsing van prefab- en bouwkundige zwembaden , compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties. Prachtig design gekenmerkt door eenvoud.


De starline ionisator is bestemd voor privé- zwembaden tot ongeveer 200m3. Deze exclusieve zwembadlijn bestaat uit drie overloopzwembaden met verschillende badlengtes. Een topbad met een trap over de gehele breedte. Het verhoogt de veiligheid. Er zit bijvoorbeeld een kinderslot op.


En eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen. Met deze zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Uw wensen en eisen bepalen welke zwembad het beste bij u past.


Starline zwembaden

Kiest u voor een binnenzwembad zodat u het hele jaar door kunt zwemmen in de privacy van uw eigen huis? Of wenst u liever een zwembad voor in de tuin zodat u kunt genieten van de seizoenen? We zijn ook actief in Zuid-Holland.


Omdat de trap in de hoek van het zwembad is geïntegreer kunt u van de volledige lengte van het bad genieten. Huijsing Zwembaden is niet meer aansprakelijk te stellen, omdat deze failliet is verklaard en Huijsing privé met de noorderzon is vertrokken. In ons geval was dat Huijsing zwembaden BV.


Starline zwembaden

Dit om de garantie zeker te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts