vrijdag 19 juli 2019

Klimmen amersfoort

Choose the best fare and route option to Amersfoort. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Voor boulderaars is Kei Boulderhal een tweede thuis.


Durf jij het aan om te gaan klimmen tot die grote hoogte?

Zin in een leuk sportief uitje? Het klimbos in Amersfoort van Out in Action is de spannendste outdoor attractie van Midden Nederland. In ons klimbos bedwing je de ene na de andere uitdagende hindernis. Al klimmend vliegt de tijd voorbij tijdens een bezoekje aan het klimpark. Klimmen is een combinatie van kracht, lenighei techniek en oplossingsvermogen.


Door technisch te klimmen kun je een hoop kracht besparen. Dit doe je door te klimmen met de juiste voetplaatsing en balans. En door inzicht te hebben in de boulderproblemen en de bewegingen.

Keitechniek leert je de basistechniek van het klimmen. Klimschoenen zijn bij ons te huur voor €-. Als je voor de eerste keer komt klimmen dan kan dit ook op schone sportschoenen (liefst met binnenzool). Ga je iets moeilijkere boulders proberen, met kleine voettreedjes, dan zorgen klimschoenen ervoor dat je daar veel makkelijker op kunt staan. Het meest complete overzicht van alle klimparken en klimbossen in Nederland.


Indoor en Outdoor in alle provincies. Superfun is een indoor activiteitencentrum in Amersfoort geschikt voor uw bedrijfsuitje kinderfeest vrijgezellenfeest familie uitje. Geschikt voor alle doelgroepen. Bij ons kun je lekker koel en rupsvrij klimmen ! Het indoor klimpark van Coronel bestaat uit routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad.


Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Bezetting Hieronder vind je een indicatie van de bezetting van de hal. Avonds doordeweeks is het spitsuur tussen 20:en 21:00.


In het weekend tussen 12:en. Deze les is na een halfuur afgelopen, daarna mag er onder toezicht van de ouder(s) zelfstandig doorgeklommen worden. Ouders hoeven niet perse mee te klimmen , maar we raden dit wel aan!

Tijdens deze boulderintroductie leren jullie de basis en veiligheidsregels van het boulderen. Je betaalt hiervoor alleen de entree. Echte doeners en durfals ontmoeten onze dieren via dit spannende parcours langs de verblijven.


Klimbos Harderwijk is onderdeel van Adventurepark Harderwijk wat vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken is. Of je nu uit Zwolle, Apeldoorn of uit de richting van Amersfoort en Amsterdam komt. Harderwijk is een gezellige hanzestad op de Veluwe waar je veel leuke restaurants, campings en hotels kan vinden.


Joost geeft aan dat hij het tijd vond dat er eindelijk ook in Amersfoort geklommen kon worden. Hij wilde al van jongs af aan klimmen maar kon in zijn thuisstad nooit aan zijn trekken komen. Joost en Sven bundelden hun krachten met als resultaat dat in november de eerste boulderhal in de Keistad geopend zal worden.


Maar klimmen is ook gewoon leuk en gezond om te doen voor mensen die nooit in de bergen komen. De klimmuur wordt nu extra voordelig met de aanbieding voor klimmen in Amersfoort van Groupon. Ideaal als u gewoon eens wilt uitproberen of de klimsport u ligt. U vindt de aanbieding voor klimmen in Amersfoort in de categorie vrije tijd van onze website. Wil je naar een klimhal in Amersfoort ? Zijn er niet genoeg klimlocaties in Amersfoort waar je terecht kunt?


Zoek dan verder naar een klimhal per provincie. Het hoogste en veiligste klimbos van Nederland ligt in Garderen, midden op de Veluwe. Daarbij is ons klimbos geschikt voor iedereen langer dan 1. Fun Forest zorgt voor een unieke beleving in de natuur net buiten de stad.


Kom jij bij ons klimmen in echte bomen? Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts