maandag 15 juli 2019

Little tikes glijbaan uit elkaar halen

Bekijk het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Kies uit producten vanaf € 935. Little Tikes glijbaan prijzen vergelijken. Deze schommel is ook verkrijgbaar in de kleur blauw.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een fijne kleine glijbaan. Mijn 1-jarige dochter vindt hem geweldig. Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Onderaan mondt hij wat breder uit , dat geeft de glijbaan stevigheid en meer balans.


De trap heeft brede treden, en de basis is speciaal gevormd voor extra stabiliteit. Swoesh vloeiend naar beneden met de hoge zijkanten met afgeronde hoeken. Tot slot is de glijbaan gemakkelijk in- en uit elkaar te halen zodat deze makkelijk kan. Gebruikssporen maar werkt nog prima.


Moet weg ivm ruimtegebrek. Gratis af te halen in Leiderdorp. Erg leuk speelhuisje - klimtoestel met glijbaan , speelhuisje van little tikes. Enigszins verkleur maar in goede staat. Helaas zijn mijn kinderen er te groot voor geworden.


Is uit elkaar te halen voor vervoer. Glijbaan heel makkelijk in elkaar te zetten, tevens heel fijn dat hij inklapbaar is zonder dat je iets uit elkaar hoeft te halen. Stevige glijbaan , kwaliteit wat we gewend zijn van little tikes.


Dochter van jaar en de buurkindjes ( jaar tot jaar) hebben er heel veel plezier van. Bespaar tot wel via kiesproduct. Elk kind krijgt zijn eigen water-shooter. Richt op de spinners of schiet in de roos om de hangende emmers te vullen, die water in de onderliggende boten morsen. Meer informatie vind je hier.


Lekker heen en weer hobbelen, bijna ieder kind wordt er enthousiast van. Je kunt de speelrups eenvoudig monteren en uit elkaar halen. Ergens wel logisch natuurlijk, aangezien je de tafel zelf niet uit elkaar kunt halen. Het pakket was gigantisch!


Inclusief de Activiteiten Tuin! Vind little tike glijbaan. Raymond zette hem gisteren in elkaar en het resultaat is echt een superleuke set waar menig kindje graag mee wil spelen. Om dit te kunnen opbergen zit er een vouwmechanisme zodat u veel ruimte overhoud bij het opbergen. De glijbaan kan eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen.


Avonturen beleven aan de watertafel en elkaar nat maken, moet toch het toppunt uit de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts