donderdag 25 juli 2019

Klijn bouwmaterialen

Betonblokken, metselstenen, kalkzandsteen, cement en meer. Metselstenen, cellenbetonblokken, betonblokken, kalkzandstenen. Hoge kwaliteit betonblokken kopen?


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bouwmaterialen voor de vakman. Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BPG.

Zoals gezegd is de bouwmaterialenmarkt dynamisch. Dit betekent dat alle bouwmaterialen volop in beweging zijn. Zo zijn bouwmaterialen van vandaag morgen alweer achterhaald. Dit zien wij ook ten opzichte van tuinhout.


Imabo Jac Klijn te Kaatsheuvel is úw speciaalzaak als het gaat om bouwen of verbouwen. JAC KLIJN BOUWMATERIALEN Mixen en matchen voor uw droombadkamer. Jac Klijn heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan waarin de showroom een compleet nieuw aanzien heeft gekregen.


Er is ruimer plaats gemaakt voor een smaakvolle omgeving waarin de eigentijdse badkamers en de tegelshowroom beter tot hun recht komen.

Maar ook voor andere bouwmaterialen kunt u moeiteloos in onze groothandel terecht. Van natuursteen en keramische tegels tot aan tuinverlichting en tuinhout: het ligt voor u klaar. Daar hebben wij kunnen uitgroeien tot een toonaangevende groothandel in bouwmaterialen.


Verspreid over Nederland zijn er meer dan BPG-vestigingen. Allemaal zelfstandige ondernemers met een sterke lokale en regionale binding. BPG zorgt voor een eenduidige uitstraling van deze ondernemers en een basisassortiment.


Van origine een brandstoffenhandel en transportbedrijf werd door de gebroeders Henk en Jac Klijn begin jaren zestig een voorzichtige overstap gemaakt naar de bouwmaterialen. In veertig jaar tijd is Jac Klijn uitgegroeid tot één van de toonaangevende bouwtoeleveringsbedrijven in de regio. Of het nu gaat om diverse ruwe bouwmaterialen zoals stenen, cement of hout en plaatmateriaal.


Met vestigingen is BPG hard op weg een van de grootste groothandels in professionele bouwmaterialen te worden. Of de benodigde afbouwmaterialen zoals gipsplaten, sierpleisters, lijmen etc. U vindt ons aan de Lozerweg in Weert.


BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media. Klijn Bevestigingsprodukten BV in Kaatsheuvel heeft in jaar een voortreffelijke naam opgebouwd als groothandel in bevestigingsprodukten en gereedschappen voor de bouw- en timmerindustrie, de metaalindustrie en installatiebedrijven. Een enthousiast team van medewerkers staat garant voor kwaliteit in een nog steeds groeiend bedrijf.


Al sinds het begin van de jaren dertig is Jac Klijn in Kaatsheuvel gevestig allereerst als brandstoffenhandel. Begin jaren zestig werd een overstap gemaakt naar bouwmaterialen.

Wij snappen dat dit terras een belangrijke plek in uw tuin inneemt en er daarom goed verzorgt uit moet zien. Tol Soorten leerwegen MBO BBL en BOL. Uw partner voor al uw bouwmaterialen onder één dak.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Veldhovense bouwmaterialen heeft een breed assortiment en een grote voorraad. Robert Klijn heeft functie op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts