maandag 15 juli 2019

Zwembad hoornse vaart

Zwembad hoornse vaart

Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Zwembad hoornse vaart

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Volop kerst in zwembad Hoornse Vaart.


Doe mee met de drie uur durende Aquafitness Marathon. Black Friday in zwembad Hoornse Vaart. Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten.


Het animatieteam van Alkmaar Sport pakt uit met gratis animatie op de dinsdag- en zaterdagmiddag. Op zaterdag december wordt het zwembad tijdens het discozwemmen omgetoverd tot een kerstparadijs. Healthcenter Hoornse Vaart beschikt over een royale van airco voorziene fitnesszaal met professionele apparatuur. Een overzichtelijke ruimte waar de hele dag een trainer aanwezig is.


U kunt bij ons op een verantwoorde manier gecontroleerd bewegen, en zo werken aan een betere kwaliteit van leven. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Beleef het spetterend amusement van zwembad Hoornse Vaart. Hop van drijvend speeleiland naar speeleilan flits van de reuze glijbaan met licht- en geluidseffecten en trotseer het golfbad. Verder beschikt de Hoornse Vaart over glijbanen en een buitenbad met een ligweide, bereikbaar via enorme glazen schuifpuien.


Daar is ook een speeltuin met een permanent springkussen. Kortom, misschien klopt het wel, dat dit een erg leuk zwembad is. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Zaterdag en Zondag van 08.


De recreant alsmede de verenigingen, scholen en overige doelgroepen hebben veel meer zwemwater ter beschikking. Deelnemers aan het sportspektakel kunnen na afloop van hun avontuur voor slechts euro een duik nemen in zwembad Hoornse Vaart. Het zwembad is deze dag tot 17. We hebben dit keer veel clinics op het programma staan.


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. In het Alkmaarse bad gaan de deelnemers onder leiding van opzwepende muziek, drie uur lang de uitdaging aan met Aquarobics, Tabaqua en Aquafit. De Aquafitness Marathon start om 1. We kunnen een circuit-training programma voor u. ALKMAAR - Donderdag augustus opent zwembad Hoornse Vaart een splinternieuwe glijbaan, genaamd de Pelican Dive. De Hoornse Vaart is het derde zwembad van Nederland en zelfs de eerste van Noord-Holland met deze spectaculaire Pelican Dive. Om 12:uur wordt deze gele, snelle, twee meter hoge glijbaan feestelijk geopend.


Hoornse Vaart - Sport- en recreatiecomplex Sport- en recreatiecomplex bestaat uit een zwembadcomplex, sporthal, spiegelzaal, trampolinehal (JumpSkillz Alkmaar) en een Health Center (fitness). De les is wat actiever dan de lessen op de maandag. In dit overdekte zwembad met tal van recreatiemogelijkheden vermaak je je gemakkelijk een hele dag. Trek baantjes in de ruime wedstrijdbaden.


Zwembad hoornse vaart

Om de aanmelding van uw kind compleet te maken, kunt u hieronder de keuze maken voor een zwembad en uw voorkeur(en) voor een bepaalde zwemlesdag opgeven. U kunt uw kind inschrijven vanaf de maand dat hij of zij jaar wordt. Deze dag staat volop in het teken van kortingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts