woensdag 31 juli 2019

Parasol balkonklem

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Keuze uit ruim balkonparasols. Vergelijk goedkope balkonparasols. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie!


U krijgt direct een bevestiging. Bevestig deze balkonklem op de railing van het balkon. Een balkonklem kunt u vast maken aan de balustrade van uw balkon. Zeer tevreden, het is een goed product waar mee je de parasol prima aan het balcon kunt vast maken. Klem u parasol vast met deze balkonklem.


Wij zijn blij met deze aanschaf. Ontzettend gemakkelijk te bevestigen en aan alle kanten van het balkon. Bovendien is het ook nog een mooie kleur.


Gemakkelijk is het ook dat je de parasol kunt knikken en dus alle kanten op kunt draaien. Sterke verstelbare verzinkt klem voor aan een balkonrand. Afmeting: breedte van de klem verstelbaar van mm. Voor parasols met een buisdiameter van maximaal 38mm. De klem heeft een antraciete kleur en is geschikt voor de Sun Wave parasol 300x150cm.


De balkonklem is gemaakt van stevig metaal. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! De levertijd is ongeveer 1-Dagen. Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid. Een stevige balkonklem om een parasol in vast te zetten.


Parasol balkonklem

Deze parasolklem is vervaardigd uit verzinkt staal en verstelbaar van tot millimeter. Zo heeft u geen last meer van een parasolvoet. Let op: niet geschikt voor grote of zware parasols. Geschikt voor parasols met een maximale stokdikte van 28mm. Balkonklem voor bevestiging aan verticale spijlen (bijvoorbeeld Smartfoot grid) Balkonklem voor bevestiging aan verticale staander (bijvoorbeeld Smartfoot verticaal) Balkonklemmen zijn ideaal voor de kleinere, niet te zware parasols.


Hierbij wordt de klem bevestigd met behulp van twee bouten. Deze balkonklem is geschikt voor de horizontale ligger van de balkon reling. Met behulp van de bouten kan de klem stevig om de balkonspijlen worden bevestigd.


Parasol balkonklem

U dient eerst in te loggen. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Meer geluksmomentjes buiten! In een handomdraai bij u geleverd. Hierdoor zal water het frame niet laten roesten.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De parasol is een oldskool zonnescherm. Thuis zet je ‘m op je balkon of in een parasolvoet in de tuin. Hij staat ook perfect naast een tuintafel om extra bescherming te bieden.


Parasol balkonklem

Kies de parasolvoet bij je parasol. Parasol : draait met de zon mee. Dat wil niet zeggen dat elke voet ook qua stijl past bij jouw parasol. Daarom kies je bij KARWEI uit verschillende parasolvoeten.


Vulbare parasolvoeten, natuurlijk verzwaarde parasolvoeten of kies een parasolvoet op wieltjes. Hij heeft een eenvoudig te gebruiken openingsmechanisme met meer dan verschillende standen, zodat de parasol ook als windscherm kan worden gebruikt. Met deze universele parasol balkonklem monteerd u eenvoudig uw parasol op een veilige manier vast aan de balkonrail.


Deze luxe parasol heeft een luifel gemaakt van 1 polyester. Deze parasol balkonklem is gemaakt van verzinkt metaal en is verstelbaar tot Ømm. Met deze balkonklem kunt u uw parasol eenvoudig vastzetten aan uw balkon. De zonwering is gemaakt van metaal en een doek van polyester, dat spatwaterbestendig is.


Door een klem en schroefdraa kun je de klem vast maken aan de gewenste paal. Wij adviseren de balkonklem bij de Sun Wave parasol. Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online!


De Lotus parasol is een kwalitatieve parasol met een handig draaimechanisme om de parasol open te draaien. IKEA heeft parasols in alle soorten en maten: ronde, rechthoekig, vrijhangend of staand in een. Voor een zo lang mogelijke levensduur wordt aangeraden de parasol te voorzien van een hoes, wanneer deze niet wordt gebruikt. Meestal licht en makkelijk om mee te nemen naar het park of het strand. Let er bij het afdekken op dat dit niet luchtdicht gebeurt, zodat de parasol kan blijven ademen.


Bij GAMMA zijn speciale hoezen verkrijgbaar voor parasols.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts