vrijdag 26 juli 2019

Peters hoveniersbedrijf

Peters is een familie bedrijf met meer dan jaar ervaring! Door jarenlange ervaring op de boomkwekerij, weet Herman veel over beplanting en onderhoud. De kernactiviteiten zijn onderhou aanleg en het ontwerp van tuinen voor particulieren en bedrijven.


En dat alles tegen gunstige tarieven en voorwaarden. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor tuinadvies, tuinaanleg en tuinontwerp op maat!

Welkom bij hoveniersbedrijf Robert Peters Voor aanleg en onderhoud van uw tuin kunt u bij hoveniersbedrijf Robert Peters terecht. Daarnaast worden er planten verkocht uit eigen kwekerij. Voor de één een gazon met veel beplanting, voor de ander sierbestrating met een vijver.


René Peeters hoveniersbedrijf en tuinaanleg uit Heel (Maasgouw) voor uw tuinonderhou tuinontwerp en bestratingen. Door samen met u goed te bespreken wat de wensen zijn, komen we tot een tuin die bij u past. Voor iedereen is een tuin iets persoonlijk.


Het bedrijf is gevestigd in.

Hoveniers- en loonbedrijf P. Door mijn interesse in de natuur, was de keus hovenier te worden snel gemaakt. In deze regio is het bedrijf dan ook hoofdzakelijk actief. Houdijk hoveniers is een allround hoveniersbedrijf. Dit betekent dat we alle buitenklussen aankunnen.


Of uw tuin nu bestaat uit een balkon op een flat of een tuin bij een landgoed van honderden hectare, wij kunnen u overal van dienst zijn. Elke klus, groot of klein, zal met passie en professionaliteit worden aangepakt. Kijk op deze website voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek via de contactpagina.


Meer informatie Bekijk deze pin en meer op H. Peters verricht voor u alle voorkomende werkzaamheden in en rond de tuin. Wij zijn er voor particulieren, bedrijven en VvE´s. Wij verzorgen cultuurtechnische en civiele werken voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Noord-Holland.


Zo zijn wij onder andere werkzaam in de regio Haarlem. Schakel een hoveniersbedrijf in.

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit enkel gemotiveerde werknemers met een passie voor het hoveniersvak. Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. Show on map Routebeschrijving. Ridderhoflaan 1in Koudekerk aan den Rijn. Zoek op Infobel andere bedrijven in de categorie Bestrating tot Hengelo gld.


Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools. Op juni publiceerde de PZC een artikel over het nieuwe schoolplein van de Helcherseeschool in Scharendijke. Dat we de krant hebben gehaald maakt ons.


Mijn naam is Peter Bakker, ik ben opgeleid tot volwaardig hovenier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts