maandag 8 juli 2019

Vakantiehuis sauna

Bekijk het Vakantiehuis persoons Luxe op landgoedruwinkel. Gelegen op prachtige groene locatie aan het IJsselmeer in Noord-Holland. Kom naar De Leistert, het beste bungalowpark van Nederland. Bespaar tot op uw reservering!


Reserveer nu uw vakantiewoning.

Schitterende vakantiewoning in het Heuvelland van Zuid-Limburg met panoramisch uitzicht en wellness. Binnen design wellness vindt u een groot privé zwemba en een sauna , daarnaast douche en toilet. De vakantiewoning beschikt over slaapkamers elk met eigen design badkamer.


Wilt u genieten van een geweldige vakantie? Verblijf dan in een bungalow met sauna. Op deze manier bent u een heerlijk weekend weg en kunt u ook nog eens volop ontspannen.


Pak de fiets en trek eropuit in de prachtige omgeving en kom daarna heerlijk tot rust in de sauna van de door u gekozen vakantiehuis.

Let op: de genoemde prijzen op deze website zijn zonder reserverings- en persoonsgebondenkosten en eventuele andere kosten afhankelijk van de aanbieder. Luxe vakantiewoningen met privé wellness. De prijzen op deze site zijn dan ook slechts ter indicatie. Wij bieden dé perfecte vakantiebestemming aan om even heerlijk tot jezelf te komen!


Wij verhuren bijzondere vakantiewoningen met privé wellness faciliteiten. Als je kiest voor een vakantiewoning met een eigen sauna , heb je hier allemaal geen last van. Je zet de sauna aan wanneer jij daar zin in hebt, geniet ervan in volledige privacy en kunt (als je wilt) na je saunagang meteen je bed in rollen. Plezier voor jong en oud in je huisje met sauna.


Een vakantiehuisje met sauna is ook ideaal als je. Vaak hebben onze vakantiehuizen naast een sauna ook nog andere faciliteiten als een jacuzzi, sunshower of zonnebank. Zo wordt je verblijf meteen een verkwikkende wellness vakantie. Beleef een romantisch weekend samen met je partner of zoek de gezelligheid op in een van onze groepsverblijven met sauna.


Huisje met privé jacuzzi en sauna. Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna , jacuzzi en buitendouche.

VAKANTIEHUIZEN MET SAUNA ZOEKEN. Dan heb je tijd om ook eens te genieten van een ontspannen tijd in de sauna. In dat geval is het natuurlijk heerlijk om de luxe te hebben van een huisje met sauna. Haal eens diep adem en ervaar wat de frisse lucht met je doet.


Dat wordt een echte wellnessvakantie, dat is nog eens ontspannen! En met een sauna in je vakantiewoning wordt het met elk weer een geslaagde vakantie! Zo boekt u tijdens de wintermaanden een vakantiehuis met sauna om heerlijk te ontspannen, in de lente een vakantiehuis in het bos om te genieten van de ontluikende natuur of in het najaar een vakantiehuis aan zee om nog even lekker uit te waaien. Vind vakantie huis het nu op Kensaq. Over het vakantiehuis met sauna Ons vakantiehuis biedt voldoende ruimte aan vier personen en is van alle moderne gemakken voorzien.


Dit privé vakantiehuis staat in Burgh-Haamstede, op het vakantiepark Duinrand Oost. Ook kun je een vakantiehuis huren met een hottub. Dit maakt het extra ontspannen. Deze hottubs staan buiten.


Ook heb je de mogelijkheid om een vakantiehuis met jacuzzi te huren. Er zijn binnensauna’s en buitensauna’s, infrarood sauna ’s en Finse sauna ’s maar ook een Turks stoombad of hammam is een weldaad voor lichaam en geest. Vermoeide spieren ontspannen, stress en vermoeidheid nemen af. Waar je ook voor kiest, een vakantiehuis met sauna geeft een relaxed gevoel en is pure verwennerij. Dan is Recreatiepark De Boshoek uw perfecte bestemming.


Op ons vakantiepark op de Veluwe vindt u namelijk diverse wellness vakantiehuizen met jacuzzi en sauna – ideaal voor een wellnessvakantie in Nederland. Onze vrijstaande en comfortabele vakantiehuizen zijn een uitstekende basis voor uitgestippelde wandel-en fietstochten, die je laten kennismaken met de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen. Wandelaars en mountainbikers vertrekken van aan de voordeur op pad ! Privé genieten van je Finse sauna , whirlpool én verlichte buitenjacuzzi.


Vers gevuld met bruisen masserend water. Extra luxe 6-persoons vakantiehuis met ruime Finse sauna en jacuzzi in de tuin, gelegen aan de rand van het park met prachtig weids uitzicht. Zeer volledig ingericht, luxe keuken en heerlijk terras met ligbedden.


Ook kunt u ervoor kiezen om een vakantiehuis met zwembad in Duitsland te huren. In de warme zomermaanden kunt u ten alle tijden genieten van een frisse duik. De kinderen kunnen lekker spelen in het water of glijden van de glijbanen.


Dan is een vakantiehuis met sauna in Duitsland zeker iets voor u! Bent u toe aan luxe, rust en ontspanning?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts