dinsdag 23 juli 2019

Luchtkasteel kopen

Een springkasteel kopen … Organiseert u regelmatig events, dan kan het interessant zijn een springkasteel te kopen in plaats van te huren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en het verkopen van springkastelen en opblaasbare structuren, bestemd voor de verhuursector, recreatie, evenementen en reclamedoeleinden. Koop en verkoop luchtkasteel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Luchtkasteel kopen

De springkastelen worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg. Verkocht zonder motor (wel te verkrijgen). Alle kastelen zijn in goede staat. We hebben standaard springkussens, maar ook opblaasbare attracties in speciale uitvoeringen. Weet je wat jouw klanten nodig hebben, maak je keuze.


En anders helpen we je graag! Door onze scherpste prijzen is een springkussen kopen voordeliger dan huren! Voor jong en oud geschikt! Bekijk de modellen tot € 30- euro.


Luchtkasteel kopen

Springkussens in iedere maat. We hebben een breed assortiment aan springkussens en luchtkastelen. De formaten van luchtkussens variëren van klein tot extra groot.


Luchtkastelen -hq- van ton lebbink koop je bij bookspot. Bookspot: dé plek voor muziek, boeken, game. Nieuw in verpakking Verzenden. Kopen en verkopen op 2dehands.


Luchtkasteel kopen

Heeft u specifieke wensen t. Wilt u een springkussen gebaseerd op het logo of kenmerk van uw bedrijf? Laat het ons weten en wij maken voor u een vrijblijvend ontwerp en offerte op maat. Met het Fisher-Price luchtkasteel springkussen heb je geen kind meer aan je kleine.


Het springkasteel is gemaakt van vinyl en is voorzien van een veiligheidsventiel. Echt bewust van wat ik precies wilde bouwen, werd ik toen ik voor het eerst een Bruynzeel woning binnenging. Ik vond de indeling zeer creatief en functioneel. Ik denk dat mijn generatie (rond de veertig) het heerlijk zou vinden als zo’n woningpakket nu nog te koop zou zijn bij onze eigen Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij.


Koning op het gebied van luchtkussens! Huur nu heel veel verschillende leuke springkussens makkelijk en snel bij De Luchtkussenkoning. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Jump Factory, leverancier van professionele springkussens, luchtkussens, springkastelen en opblaasbare attracties. Jaar garantie is de standaard. Zich of ook anderen zonder genoegzamen grond eene scho.


Helaas heb ik alles vrijdag verkocht. Dit is een mooie stijging. Kleine winst gepakt omdat ik dacht dat er een dip zou komen. Mooi voor diegene die zijn blijven hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts