woensdag 24 juli 2019

Perfax houtworm

Bij juiste toepassing voorkomt het middel tevens gedurende lange. Permethrin heeft een breed werkingsspectrum en een snelle langdurige werking. Het middel heeft een nawerking van jaar, dus als u het hout heeft behandeld met dit houtwormbestrijdingsmiddel komt er jaar geen houtworm of boktor meer in het hout. Bij een curatieve behandeling is er wel houtworm aanwezig en heeft u dus meer bestrijdingsmiddel nodig.


Het houtwormbestrijdingsmiddel heeft een nawerking van jaar. Het bestrijd dus de actieve houtworm of boktor en voorkomt dat er de komende jaar ook geen houtworm of boktor meer in komt. U dient hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Hoe houtworm bestrijden, wel of niet zelf doen?


Dit is een synthetische pyrethroïde. Bij elk product tegen houtworm die je bij ons kunt kopen is circa 1ml voldoende voor een oppervlak van een vierkante meter. Productinformatie Eerst het hout stof-, vuil- en boormeelvrij maken. Door houtworm aangetaste objecten behandelen U kunt houten objecten, zoals meubels of gereedschappen, behandelen met een chemisch middel of door het te bevriezen.


Zelf houtworm bestrijden is niet moeilijk. Per mhout ongeveer 2ml van dit middel toepassen. De gebruiksklare oplossing verspuiten of aanbrenfgen met een kwast. Can met liter gebruiksklaar en zeer effectief middel ter voorkoming en bestrijding van houtworm en boktor.


Het is belangrijk om deze insecten en hun gebroed ( houtwormen ) zo snel mogelijk te bestrijden. Tenco anti- houtworm liter wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtwormen en boktorren. Houtworm gedijt het beste op onbehandeld hout. De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan één bewerking aanbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof juist niet afdruipt. Na gebruik de vernevelaar verwijderen en de dop weer stevig op de fles draaien.


Voor het bestrijden van de grote houtworm (Xestobium rufovillosum) dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Om zelf houtworm te bestrijden met hitte, moet je voorwerpen tot in ieder geval graden een half uur verhitten in een oven. Deze methode wordt veel besproken op internet.


Experts hebben echter veel kritiek op deze methode. Houten voorwerpen moet je twee weken in de vriezer leggen om zelf houtworm te bestrijden met kou. Zorg voor veilige werkkledij. Is je hout toch aangetast door houtworm , tref dan eerst de nodige voorbereidingen vooraleer je ze gaat bestrijden. Draag zeker werkhandschoenen en een mondmasker als je de bestrijdingsproducten aanbrengt op het aangetaste hout.


Maak het te behandelen hout zoveel mogelijk stofvrij. De spray is vlekvrij, reukloos en tast de ozonlaag niet aan. Voorkomt voor een langere periode heraantasting door deze insecten. Effectieve manier om houtworm en andere hout aantastende insecten, zoals huisboktor en spinthoutkever, te bestrijden.


Kant-en-klare vloeistof tegen houtworm en boktor. Gebruiksaanwijzing Perfacs houtwormbestrijdingsmiddel kant en klaar liter. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor houtworm bestrijding en boktor bestrijding. U kunt gemakkelijk zelf het hout behandelen tegen houtwormen met het houtwormbestrijdingsmiddel Perfacs. Dit middel is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar.


Wilt u oude meubeltjes behandelen dan kunt u kiezen voor de Perfacs kant en. Met de geur van de eikels lok je de houtwormen. Of deze methode écht werkt, hebben wij onze twijfels over.


Wat ons betreft is deze bestrijdingsmethode tegen houtworm een fabel. Perfacs verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt heraantasting bij een juiste toepassing gedurende lange tijd (tot wel jaar). HGX houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever.


Verwijder vooraf stof, vuil en boormeel. Bij de gewone houtwormkever volstaat spuiten, bij de huisboktor moeten de gangen soms worden open gekrabd en worden er gaten geboord als de larven dieper zitten. Ook werken wij samen met ongediertebestrijders door heel Nederland. In die gaten komen dan injectiepluggen waardoor het houtworm middel er onder druk ingespoten kan worden zonder dat het er weer uitloopt.


Daarnaast voorkomt het tevens gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts