woensdag 24 juli 2019

Kunststof labels

Kunststof labels

Perfect voor het labelen van je producten of andere zaken. Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Kunststof labels tegen lage prijzen. Bestel hier postartikelen online. Plastic Labels schnell bestellen.


Preise finden und vergleichen! De kunststof kaartjes worden voor. Dankzij de onderscheidende kleuren worden ze gebruikt als hanglabel in winkels, in magazijnen, aan containers en ter decoratie.


Dat maakt het makkelijk om producten op te delen in categorieen die je direct herkent aan de felle kleuren. Zo behoud je het overzicht in je winkel. De labels gaan lang mee en zijn herbruikbaar. Labels gemaakt van kunststof zijn vochtbestendig en duurzaam.


Voorbeelden hiervan zijn de bekende polypropyleen labels en etiketten voor de planten- en bloemensector maar ook in tal van andere sectoren zijn kunststof labels uitstekend toepasbaar. In meerdere segmenten worden kunststof labels gebruikt ter optimalisatie van het productieproces. Het aanbrengen van een barcode, een 2-D code of een logo met tekst, draagt bij aan de identificatie van producten, personen en processen. Afgestemd op specifiek gebruik en omstandigheden zullen wij de juiste materialen kiezen. EIGENSCHAPPEN- Sterk- Uitstekende buitenduurzaamheid.


Heb je snel kunststof labels nodig? Enkele stuks of enkele 10. Gravurekan kleine en grote hoeveelheden labels van gravoply, resopal of een andere kunststof snel leveren. Alle plastic labels krijg je gesorteerd op nummer of op alfabet aangelever zodat de monteurs ze gemakkelijk kunnen plakken. Veelzijdige kunststof labels.


Koop een kunststof markeringsetiketten direct online. Eevoudig bestellen in onze webshop. ID label staat bekend als een milieubewust, innovatief en meedenkende partij. Op het gebied van diverse labels kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn. Allen gedrukt of onbedrukt met uw eigen design.


Wij verwerken diverse soorten kunststoffen t. Wir liefern innovative Shredder-Messer, Siebe und sonstige Verschleißteile. Das bedeutet für Sie: Hohe Maschinendurchsätze und geringe Standzeiten. Specialistisch advies nodig? Witte kunststof labels met gaten, waardoor een touw of ijzerdraad kan worden gedaan om het label vast te maken aan bijvoorbeeld een pallet. Of we het nu hebben over dun vinyl, acrylaat (plexiglas), sandwichpanel of polycarbonaat hebben.


Kunststof labels

Het is makkelijk om diverse kleuren toe te voegen en unieke vormen te creëren. Dit maakt de mogelijkheden van kunststof labels oneindig. Ook is het mogelijk om de kunststof labels te voorzien van een boorgat(en).


Voor advies of meer informatie of een offerteaanvraag, belt U ons gerust. Voor duidelijke identificaties in de lastigste omstandigheden. Ben je op zoek naar een type label , dan vind je op deze pagina het volledige assortiment standaard labels. Hier kun je gemakkelijk en snel het juiste label vinden.


Kunststof labels

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten, zoals formaat, materiaal en kleefkracht. Het toepassen van de juiste kunststof , die ook nog eens exact op tijd geleverd moet worden, is daarbij van cruciaal belang. Zeer geschikt voor buitengebruik en beschrijfbaar met een watervaste stift. Deze labels hebben een verstelbaar bandje en zijn gemakkelijk aan de. PVC kunststof labels zijn uitermate geschikt voor het meegeven van een (tijdelijke) markering of notitie op een product.


De PVC plastic labels zijn voorzien van ponsgaten om de plastic label aan een product te kunnen vastmaken. Gebruik hiervoor de labelclips of labeldraadjes. Geschikt voor Drum-labelling van PE en HDPE vaten.


Kunststof labels

Deze goedkeuring houdt in dat het PMV etiket maanden zeewater moet kunnen doorstaan! Bestand tegen grote temperatuursverschillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts