maandag 22 juli 2019

Schommel hoekverbinding

Kies uit producten vanaf € 195. Het is ook mogelijk om de schommel aan een muur vast te maken met behulp van een muurverbinding. De verbindingen zijn te verkrijgen voor rond en vierkant hout.


De hoekverbindingen en muurverbindingen zijn te verkrijgen in verschillende. Koop direct online bij NuBuiten!

Een hoekverbinder is te verkrijgen voor rond en vierkant hout. Veiligheid schommel Om de schommel veiliger te maken leveren wij grondankers. Geschikt voor schommel met vierkante palen. We hebben schommelhoeken waarmee een schommel gemaakt kan worden met poten die haaks op de schommel staan. En we hebben schommelhoeken voor schommels met poten in een hoek van 80° graden.


Hoekverbinding voor uw eigen houten schommel of houten speeltoestel kopen? Onze schommel hoekverbindingen zijn zeer weersbestending en gepoedercoat.

Hoe maak ik mijn schommel ? Als eerste bevestigt u de schommelring met karabijnhaak aan de balk die bovenop komt. De houten palen monteert u aan elkaar door middel van de hoekverbindingen. Altijd al uw eigen schommel willen maken? Met deze hoekverbinding bevestigd u de schommelpaal aan de muur van garage, huis of schutting.


Van schommelzitje tot klimtouw en duikelstang. Schommels en Schommelaccessoires. Hier voor de laagste prijs te koop! Hieronder vindt u alle geschikte schommelverbinders die het mogelijk maken om eenvoudig een schommel zelf te maken.


De boorgaten om de vierkante houten balken mee vast te zetten zijn 10mm. Om de palen te bevestigen hebt u boorgaten nodig van 10mm. Bekijk hieronder de verdere specificates van de hoekverbinding vierkant schommel. Deze hoekverbinding is alleen geschikt voor vierkante balken die een diameter hebben van 90mm.


Maak zelf uw eigen schommel met deze stalen hoekverbindingen. Specificaties:Gemaakt van gepoedercoat staalRechte hoek. Wordt geleverd zonder bouten.

Wij zijn makers van exclusieve buitenproducten. Op onze website kun je onze producten en accessoires zien, online bestellen en weten bij welke dealers je onze producten kunt vinden. De vierkante schommel hoekverbinding is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een dikte van 5mm. De maximale vierkante houten paal wat hier in zal passen is 94xmm. Doormiddel van deze hoekverbinding kunt u zelf gemakkelijk een schommel maken.


Wie schommelt er niet graag? Met een schommel van Van Ee Buitenspeelgoed hebben uw kinderen gegarandeerd lang plezier. Een schommel is al geschikt voor kinderen vanaf - jaar. We verkopen degelijke schommels die jarenlang in uw tuin staan. Bekijk bijvoorbeeld eens ons eigen merk Modernplay schommels van vierkant hout.


Eindeloos schommelen tot je niet meer kunt, of super snel glijden van de glijbaan. Een zandbak is altijd goed voor vermaak, of een speelhuisje waarin verschillende rollenspellen kunnen worden gespeeld. Met speeltorens kunnen de leukste speeltoestellen worden gecombineer zoals glijbanen, schommels en klimrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts