maandag 29 juli 2019

Max barbecue uden

Voor 23:bestel morgen in huis. Specialistisch advies nodig? Bestel Barbecues bij fonQ. Kies uit 3producten vanaf € 210. Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console.


Geen abonnement, betaal per film.

De grill is heet, dus schuif gezellig aan. Op de achtergrond klinkt heerlijke soul en RB. Vooraf een mandje stokbroo paprika- en. Wat de reden ook is, met de BBQ-pakketten van BBQenzo.


Wij leveren de barbecue zelf, maar ook het servies, bestek en, als u daarvoor kiest, ook de lekkerste dranken. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de. Bezorgen en ophalen ( max. km) Zondag toeslag €20.


Heeft u nog speciale wensen of wilt u graag een persoonlijk advies, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Een team van BBQ-specialisten staat daar voor u klaar.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen. Het beste broodje Pulled Pork, onze Cajun Style Chicken en een 1 Beef Burger, helemaal geschikt voor de grotere evenementen. En natuurlijk ook weer helemaal op maat. Zo stonden we onder ander op Fabriek Magnifique en 24U Uden. Kies voor uw barbecue eens voor ons barbecuevlees.


We bereiden het in onze eigen slagerij, zodat we op iedere wens kunnen inspelen! Een geslaagde barbecue valt of staat bij goed vlees. In onze Keurslager aan de Reinoldstraat in Uden staan wij dagelijks voor u klaar. Als ambachtelijk Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals onze ouderwets lekkere worst. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.


Achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren voor alle producten. Groot assortiment Barbecues. Bekijk hier alle prijzen voor Barbecuen. In het barbecue buffet zit het volgende inbegrepen: - Saté van de varkenshaas - Hamburgers - Kipspiesen - Spareribs - Zalmfilet - Huzarensalade - Aardappelsalade - Koolsalade - Feta-salade - Komkommersalade - Gemengde salade - Fruitsalade - Cocktail-, remoulade, saté en zigeunersaus - Diverse broodsoorten - Kruidenboter en tapenades Upgrade. Reviews Het eten is er goe maar dat was het dan ook.


Restaurant Zinderend heeft een gezellige, warme, robuuste en stoere uitstraling. Het is een bijzonder Grill restaurant met mooie gerechten van de houtskool BBQ. Geserveerd met bijpassende speciaalbieren en wijnen.


Blijf op de hoogte van alle nieuwe gerechten via onze facebookpagina.

Wij hebben voor de stoere barbecue liefhebbers ook diverse andere vleessoorten in assortiment. Denk daarbij aan: Picanha Bavette Hele lamsrack Procureur Runderentrecote aan het stuk Informeer hiernaar in onze winkel. BARBECUE HUREN: Wenst u bij uw bestelling een barbecue te huren, reserveer deze dan op tijd! Aan de Promenade in Uden ligt Amac Uden. Wij berekenen € 2per barbecue.


Slagerij La Boucherie is al bijna jaar gevestigd aan de Loopkantstraat in Uden. Weersverwachting tot dagen vooruit voor Uden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts