dinsdag 9 juli 2019

Lokmiddel ratten

Lokaas en de kieskeurigheid van bruine ratten. De bruine rat is een omnivoor. Dat wil zeggen dat bruine ratten alles eten, zowel plantaardige als dierlijke voedingsmiddelen. Het ligt voor de hand te denken dat deze alleseters ook letterlijk alles eten.


Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist erg kieskeurig in wat zij vreten. Bestel snel bij de goedkoopste in de Benelux.

Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. Voerdoos voor ratten om het lokmiddel of gif buiten bereik van kinderen en. In sommige wijken ervaren inwoners overlast van ratten. Klapvallen met pindakaas als lokmiddel is een veel gebruikt product. Deze rattenbestrijders werken met lokmiddel , gif en vangkooien.


Laat gevangen mollen, muizen en ratten vrij in de natuur. Lokmiddelen zijn van groot belang bij het laten slagen van een vangactie. De lokmiddelen die wij verkopen zijn door de faunaspecialisten van Faunacontrol zelf samengesteld voor het optimale resultaat in de praktijk.


Zelf ratten vangen of bestrijden vergt kennis, aandacht en vooral geschikt en kwalitatief goed materiaal.

Het lokaas voor ratten is een kant-en-klare pasta voor op klemmen en in vallen. Dit rattenlokmiddel heeft een bewezen hoge aantrekkingskracht op ratten. Door de sterke geur heeft deze lokstof een hogere aantrekkingskracht dan de meeste rattenlokmiddelen op de markt. Vormt een perfecte combinatie met klem of vangkooi. Met de speciale doseerdop handig doseren zonder te druppelen.


Er zijn veel voedselbronnen voor ratten waar mensen niet genoeg bij stil staan, en zich niet bewust zijn van het feit dat ze ratten aantrekken. Het is van cruciaal belang als je de strijd met deze plaagdieren aan gaat, dat je de kneepjes van het vak goed kent. Als professioneel ongediertebestrijder help ik je daar graag bij. Het product is onweerstaanbaar voor deze groep knaagdieren en zal uw vangstopbrengst verhogen! Dit niet giftige, hypoallergeen ratten lokmiddel is uitstekend geschikt voor alle ratten vangkooien en houten- en kunststof ratten klapvallen.


En bovendien wateroplosbaar. Ratten worden door smaak aangetrokken en zijn kieskeurige eters. Provoke lokmiddel voor Ratten. Het rattenlokmiddel voor bruine ratten en zelfs ook zwarte ratten.


Onderstaande link laat zien hoe het werkt. Hoe beter het lokmiddel het sneller en hoe groter het resultaat! Een modern rioleringssysteem is de beste manier om bruine ratten overlast in steden te beperken. Een slecht rioleringssysteem wordt door de ratten als een metro gebruikt.


Ratten overlast ontstaat altijd door afval.

Ratten zijn uitstekende zwemmers welke ook onder water voedsel kunnen vinden. Buurman en ik hebben een vangkooi gekocht voor ratten (nadat mijn paard de vorige, de zijne, heeft platgetrapt in de wei ) Bij hem komt er geen enkele rat in. Ik heb ook een klapval gezet in de stal, waar geen andere dieren in kunnen, maar ratten wel.


Daar zit kaas in, morgen zal ik het resultaat wel zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts