woensdag 6 juni 2018

Serres en overkappingen

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Het varieert per regio welke benaming men gebruikt voor een overkapping aan het huis.


De term serre wordt gehanteerd wanneer een terrasoverkapping een glazen dak heeft en aan alle zijden is afgesloten met glazen schuifdeuren.

Een aanbouw voor je huis: zo pak je dit aan. Optimaal genieten van het buiten zijn. Terrasoverkapping - binnen en toch buiten. Bent u op zoek naar een sfeervolle serre of luxe terrasoverkapping? Bekijk onderstaand ons aanbod.


Ook hierin nemen wij uw ideeën mee in de realisatie ervan. Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres.

Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design. Het verschil tussen een serre en een veranda. Tuin en Terras koop je op Marktplaats.


In onze showroom kunt u onze serres aandachtig bekijken. De detaillering van de kozijnen heeft veel aandacht gehad. Maar daar waar het glas aansluit op kozijnen, is een wind- en waterdichte detaillering gekozen. Zet uw luie stoel gerust vlak voor ’t raam.


Serbo licht en ruimte Wij realiseren licht en ruimte. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres , tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Overkappingen van Serre Bouw Brabant. Bij Serre Bouw Brabant leveren we veranda’s en overkappingen van aluminium. Dit materiaal is zeer onderhoudsarm, waardoor u geen omkijken heeft naar uw veranda.


Bovendien is aluminium zeer geschikt voor het verwerken van lichtstraten.

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Naast serres en tuinkamers is Tradobouw gespecialiseerd in de bouw van houten overkappingen. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Zoals u kunt zien bieden wij diverse mogelijkheden aan met betrekking tot ruimte, kleuren, afwerkingen en extra opties. Specialist in serres op maat.


Het is belangrijk dat uw serre optimaal. Venhoeven is een echt familiebedrijf dat gerund wordt door Theo en zijn vrouw Paulien. Zij werken met een sterk en hecht team, bestaand uit alleraardigste vakmensen met liefde voor hun vak.


Alles op het gebied van kozijnen, serres , zonwering en alles wat daarbij komt kijken kunnen we leveren. Doordat alle producten zelf geproduceerd worden zijn de mogelijkheden onbegrensd. Neem dan gerust contact met ons op. Ruimte, licht, rust en vrijhei wie wil dat niet? Met een serre of tuinkamer van Serre Exclusief is dat mogelijk!


Een uitbreiding van de woonkamer, een extra grote keuken, een extra zithoek of gewoon een speelkamer voor de kinderen. Een serre of tuinkamer geeft een extra dimensie aan uw woning. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen.


Venlo, Venray, Deurne, Helmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts