dinsdag 9 juli 2019

Lichtgewicht betonvloer

Lichtgewicht Dekvloer lichter lichter: Maar net zo sterk! Voor een lichtgewicht cementdekvloer bent u bij ons op het juiste adres. Belastingen worden in twee richtingen afgedragen. Oude betonvloeren kunnen worden voorzien van een toplaag waardoor ze bestand zijn tegen zeer hoge temperatuurswisselingen, zetmelen, zuren en andere chemische stoffen.


Een Ucrete vloer kan binnen een zeer korte tijd volledig worden belast en is een zeer hoogwaardige vloerafwerking voor industriële toepassingen. Bij isolatie onder de betonvloer dient XPS gebruikt te worden (op een PE-folie geplaatst) in een FLOOR densiteit.

PUR, Resol kunnen vocht opnemen en zijn hier niet geschikt. Dan de betonvloer plaatsen, let op verankering van wapening aan de gevel ivm stabilieit van de rest van de werken. Ik heb een 1jaar oude boerderij gekocht, die ik aan het opknappen ben.


Tegen meerprijs kunnen wij uw betonvloer ook monoliet afwerken (“vlinderen”). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hierdoor krijgt u vloer een mooie strakke en gladde look.


Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Door gebruik van speciale lichtgewicht toeslagstoffen in verschillende korrelgroottes is AirBase lichter dan traditionele zandcement specie! AirBase is de snel te verwerken, stofarme, lichtgewicht cementdekvloer.

Omdat het materiaal licht gewicht is, is het ook makkelijk verwerkbaar. Beamix 1- lichtgewicht betonvloer. Extra comfort door betonvloer De betonvloer is voorzien van een opstaande ran compleet met hijsogen.


Zo is verplaatsing een fluitje van een cent. De bergingen kunnen geplaatst worden op getrild geel zand. Een fundering en tegelvoer zijn overbodig. En last but nog least: de bovenlaag van de betonvloer is glad afgewerkt.


Het storten van lichtgewicht beton? Dankzij het aanbrengen van een lichtgewicht betonvloer kunt u een zwaluwstaartplaatvloer nóg lichter uitvoeren. Daarnaast is dit een makkelijke en relatief goedkope manier om dit te doen.


Met behulp van deze betonvloer wordt de draagconstructie niet alleen mínder belast, maar kan deze ook nog eens zwáárder belast worden. MAX Wapeningsplaten zijn speciaal geprofileerde stalen platen, die worden gebruikt voor de wapening van ultra dunne, lichtgewicht gietvloeren op (bestaande) houten of andersoortige ondergronden. En wat zijn de kosten en wat levert die nieuwe betonvloer op de begane grond je op? Hout vervangen door beton. Met een nieuwe betonvloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer.


Hieronder krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken of te laten maken. Uitermate geschikt voor verdiepingsvloeren. Een betonvloer als naadloze en strakke vloerbekleding.

Geen wonder dat zowel vloerverwarming als betonvloeren steeds populairder worden. Maar kunnen ze ook samen gebruikt worden? Het antwoord is een duidelijke ‘ja’, mits je rekening houdt met enkele aandachtspunten… Waarmee rekening houden? Hallo, Dit weekend staat een cruciale fase van de badkamer op onze planning.


Door onze jarenlange ervaring kunt u ervan op aan dat wij altijd een schuimbetonvloer met vloerverwarming. Wij zijn specialist in schuimbeton en Woonbeton. Een staalplaatbetonvloer is een systeemvloer in de vorm van verloren bekisting waarbij de trapeziumvormige geprofileerde staalplaat als mal dient voor de in het werk te storten betonvloer. Staalplaatbetonvloeren worden vaak toegepast voor dragende verdiepingsvloeren bij stalen skeletbouw. In de winter kan dit tot wel de volgende dag duren.


Leg folie over het gestorte beton en laat deze bij voorkeur weken liggen om scheurvorming te voorkomen. Eventueel kan ipv folie de betonvloer nat gehouden worden met water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts