woensdag 26 oktober 2016

Motmuggen bestrijden

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Of motmuggen zelf bestrijden lukt, hangt af van de hoeveelheid motmuggen en de plekken waar ze zitten.


Daarom moet je dit op de volgende manier onderzoeken. Onderzoek de plekken in huis waar de motmuggen rondvliegen.

Kijk zorgvuldig bij alle afvoeren en locaties in huis waar stilstaand water aanwezig is. Heb je motmuggen geconstateerd bij afvoeren? Motmuggen , hoe u ze herkent, de schade en de oplossingen.


Heeft u last van motmuggen ? Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motmuggen. Op deze website vind u tips en advies en kunt u gratis en vrijblijvend in contact komen met een lokale bestrijder. Voordat je contact opneemt met een professioneel ongediertebestrijder, wat je hier kan doen, kan proberen om motmuggen zelf te bestrijden met huismiddeltjes.


Tijdens de dag rusten de volwassen motmuggen in de schaduw op de muren van de in nabijheid sanitaire buizen.

Door hun kleine afmeting kunnen ze zich eenvoudig verplaatsen via kleine gaten en smalle kieren. Helaas zijn de plagen meestal wel te groot, maar… wie niet waagt, die niet wint. Speciaal voor de doe-het-zelvers hebben we daarom een aantal simpele methoden op een rijtje gezet: Je kunt een insectenspray tegen motmuggen gebruiken. De larven van de motmug en de motmug zelf kunnen nuttig zijn voor het leefmilieu, omdat ze zich voeden met algen, schimmels en bacteriën en zo zorgen voor de afbraak van organisch materiaal.


Dit kan zorgen voor stress en een verminderd wooncomfort. Rioolvliegjes of motmuggen zijn vliegende insecten die je kunt aantreffen in toilet of keuken. Zelf in huis rioolvliegjes bestrijden is helaas niet makkelijk.


Deze weet exact hoe effectief te handelen. Wilt u hulp bij het bestrijden van motmuggen ? Om motmuggen te bestrijden dient de voedselbron van de larven te worden opgespoord en verwijder het wegvangen van de volwassen insecten heeft weinig zin. Van daaruit kunnen ze allerlei bacteriën verspreiden door je woning of bedrijfspand. Een motmug wordt ook wel ‘aalputmotje’ genoemd. Naast het feit dat motmuggen erg vervelend zijn, zijn het ook niet de schoonste beestjes.


Ze dragen voor de mens namelijk gevaarlijke bacteriën met zich mee. Zaak dus om motmuggen zo snel mogelijk te bestrijden. Neem vandaag nog contact op om motmuggen te bestrijden ! Binnen uur komen wij langs!

Zie je voor het eerst motmuggen op je muren zitten, dan is dat flink schrikken. Dit ongedierte komt rechtstreeks uit je riolering. Voor je het weet landen ze niet alleen op je muren, maar ook op je bord.


Het zelf bestrijden van motmuggen is niet eenvoudig: vaak zelfs onmogelijk. De nadelige gevolgen die de aanwezigheid van de motmug in uw huis kunnen hebben voor de gezondheid maken het noodzakelijk deze insecten te bestrijden. Omdat ze zich snel voortplanten is het zaak direct in actie te komen en niet te wachten tot het inmiddels een ware plaag is geworden. Als je de kop van de motmug onder een vergrootglas zou houden dan zul je ontdekken dat het een zelfde steek- en zuigmond heeft als de meer bekendere muggensoorten.


Ook het borststuk van de motmug is harig en lijkt op dat van een mot. Aan het borststuk bevestigd zitten de vleugels. De motmug heeft echter geen belang bij menselijk bloed. Volwassen motmuggen leven ongeveer weken. Bij overlast van motmuggen kunt u best zo snel mogelijk ingrijpen vooraleer hun aanwezigheid een echte plaag wordt.


Doe een beroep op de expert in de bestrijding van motmuggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts