woensdag 23 augustus 2017

Serre met schuifdak

Met standaard laagste prijsgarantie! Altijd zeker van de laagste prijs! Terrasoverkappingen branche. Boek je activiteiten met ons. Top Angebote hier bei GigaGünstig!


Bij slecht weer zit u heerlijk beschut en hoeft u zich niet druk te maken om meubels die nat worden. Het Flexus schuifdak is dus net zo veranderlijk als het Nederlandse weer. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken.


Hier treft u een groot aantal serres, tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan. De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting. Een serre waar je zomer en winter optimaal van kunt genieten. Wij leveren serres met schuifdak die wind en waterdicht zijn voor de winterse dagen. Maar waar u door middel van ons schuifdak in de zomer heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.


Genieten van uw serre en de heerlijke buitenlucht! Dat kan met een serre met schuifdak van Zenyd. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van serres inclusief schuifdak. Lees meer over onze serres met schuifdak.


Deze werken met voorbestemde ontwerpen, dus ook voor het schuifdak zal je beperkte mogelijkheden hebben. Kies je voor een op maat gemaakte serre , dan heb je meer vrijheid wat betreft het ontwerp, maar dan betaal je aanzienlijk meer. Er zijn enkele manieren waarop je kunt besparen op je serre met schuifdak.


Ons schuifdak systeem is uniek, vanwege het groot aantal panelen dat open kan schuiven. Met behulp van een stevige constructie kunnen wij schuifdaken maken voor iedere oppervlakte. De toepassingen van het schuifdak systeem zijn dan ook veelzijdig. Een Ittalum schuifbare terrasoverkapping van Veranda Land is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment van het schuifdak in 5 of procent open te schuiven is.


Dit kan eenvoudig met de hand gedaan worden door het gebruiken van de bijgeleverde bedieningsstok. Een pergola is goed te vergelijken met een veranda, waarbij we bij een pergola meestal uit gaan van een aan drie zijden vrijstaand dak op palen, zonder wanden. Sommige pergola’s staan zelfs helemaal vrij in de tuin. Een schuifdak kan perfect gecombineerd worden met een vast dak. We dienen dan wel een vast dak profiel te gebruiken met bovenliggend statisch gedeelte (type VT60) zo kan bv.


Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Veraluxe Horeca Serre is speciaal ontwikkeld voor Horeca terrassen van Restaurants en hotels. Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden.


Schuifdak kun je het hele jaar het terras gebruiken. Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdakoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Deze overkapping biedt u het comfort van een overdekte terrasoverkapping, maar als het weer het toelaat schuift u het dak lekker open.


De prijs van een serre is afhankelijk van diverse factoren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een simpele, basic serre of juist een luxe serre laten plaatsen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties. Hierboven vind je de serre prijzen per mvoor een indicatie van de kosten.


Montage van serre met schuifpui. Je hebt de keuze uit verschillende manieren om de serre aanbouw met schuifpui te plaatsen. Laat de serre op maat maken en op locatie bouwen. Waarom kiezen voor een schuifdak ? Er voor kiezen om gebruik te maken van een schuifdak voor uw veranda of serre brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel gaat uiteraard schuil in het feit dat u op deze manier zomaar het buitengevoel kunt ervaren.


De ontwikkelingen hebben op dit gebied niet stilgestaan. Er zijn een aantal sterke verbeteringen doorgevoerd in een vernieuwd concept zoals een veel betere isolatie. Dit houdt in dat de serre voldoet aan alle Europese bouwnormen.


In onze webwinkel stelt u zelf uw ideale glazen serre samen, zodat deze voldoet aan al uw woonwensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts