woensdag 9 augustus 2017

Hoes loungeset

Hoes loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. De grootste collectie loungesethoezen. Alle maten beschikbaar, morgen thuis bezorgd. Toch niet de juiste maat beschermhoes? Bekijk één van onze andere 6beschermhoezen.


Hoes loungeset

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Met een tuinmeubelhoes of loungesethoes bescherm je jouw tuinset of loungeset gemakkelijk in één keer. De beschermhoezen houden weer, wind en zon tegen en zorgen dat je tuinset mooi en droog blijft.


Kies je tuinsethoes zorgvuldig bij je tuinset, zodat hij goed past en de beste bescherming biedt. Alleen met GAMMA Voordeelpas - Alleen in bouwmarkt te koop. Hoes Zweefparasol Grijs Polyester. Garden Impressions Coverit loungeset hoes 170x100xH60.


Nog maar op voorraad 395. Ademende hoes voor de lounge-set , gemaakt van stevig UV bestendig Polyester Deze tuinset hoes verlengd de levensduur van uw tuinset, reduceerd vocht en condens en gaat schimmel tegen. De vezels zijn door en door geverft, daardoor is de hoes kleur echt. Inc dubbele rijgkoord stoppers.


Deze Outdoor Covers hoes is geschikt voor een loungeset L-vormige bank van maximaal 2cm. De beschermhoes is gemaakt van een duurzaam PP weefsel, is UV bestending en waterdicht, ook bij de naden. Beschermhoes voor loungeset gebruiken. Wanneer u een loungeset koopt is dit een investering om de komende jaren van te genieten. Uiteraard wilt u daarom op een verstandige manier met het materiaal omgaan.


De beste manier om dit te doen, is door het gebruik van een hoes. Zo zal uw loungeset zo min mogelijk worden blootgesteld aan weersinvloeden. Of misschien heb je wel vogels in de tuin die jouw tuinset elke keer onderpoepen.


De ene hoes is gemaakt van transparant polyetheen weefsel en de andere van polypropyleen weefsel met coating. Alle loungesethoezen zijn waterdicht, zo kan de loungeset droog staan tijdens een regenbui. Ook zijn onze loungetsethoezen UV bestendig. Hierdoor verkleuren de hoezen niet en de loungeset behoudt zijn kleur.


Deze hoes beschermt uw loungeset tegen Uv-stralen, regen, hagel, sneeuw en wind! Ook geschikt voor in de winter. Afmeting: 2x 2x cm. Materiaal: polyethyleen (kunststof).


Specialistisch advies nodig? Ruim 3hoezen op Beslist. Vergelijk nú online vanaf €95. Groot assortiment Loungesets. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Hoes loungeset

Ook weert de hoes UV-licht en is waterafstotend. Met deze universele Hoes t. Deze hoes is geschikt voor een loungeset , bijvoorbeeld een hoek lounge bank, met een hoge tafel en stoel. Om deze loungeset een langere levensduur te geven is het verstandig om een hoes aan te schaffen.


Hoes loungeset 250x250x80cm kopen? Dit product is uit ons assortiment. Stevige Loungeset hoes , geschikt voor rechthoek loungeset 2x 2H70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts