woensdag 9 augustus 2017

Rode beukhaag

Houdt in de winter zijn blad. Uw rode beukenhaag snel thuisbezorgt! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Beuk heeft een dieprood glanzend blad. Wortelgoed en kluit zijn tijdelijk te koop.

Shop nu het grote Aanbod Rohde pantoffels op Nelson. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Fagus Sylvatica ‘Atropunicea’. Deze rode beukenhaag zorgt voor een natuurlijke rode afscheiding van je tuin of erf.


Na de aanplant kunt u de rode beukenhaag meteen op de gewenst hoogte snoeien. De rode kleur geeft afwisseling in je tuin. Op deze manier krijgt u meteen een strakke haag en hoeft de plant minder water te verdampen, omdat er minder blad aan de plant zit.

Rode beukenhagen kunt u tweemaal per jaar te snoeien, zodoende houdt u een mooie dichte haag. De beste snoeimaanden zijn april en september. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij. Beukenhaag van eigen kwekerij.


Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt. Wilt u een groene of rode beukenhaag kopen? Deze planten worden geleverd met kale wortel (u ziet de wortels). Planten met kale wortel kunnen vanaf eind oktober tot begin mei worden geplant.


De chique uitstraling, zorgt voor een mooie afscheiding van uw tuin. Momenteel is het weer trendy om een mooie beukenhaag in uw tuin te hebben. Groene beukenhaag en rode beukenhaag. De beukenhaag planten die wij kunnen aanbieden zijn de groene beuk (fagus sylvatica) en de rode beuk (fagus sylvatica atropunicea).


Haagbeuk planten zijn de carpinus betulus, deze is bladverliezend. De carpinus betulus bieden we zelf niet aan. Naast het aanbieden van de beukenhagen kunnen wij ook taxushaag planten aanbieden.

Een groot voordeel van de beuk is dat deze winterhard is. De kwaliteit van een beukenhaag kan nogal verschillen. Dit heeft met name te maken met de volheid van de onderkant van uw haag. Hierover verderop deze pagina meer.


U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag , rode beukenhaag , haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt. Alle maten rode beukenhagen! Bestellen = razendsnel bezorgd.


Bezorgers van beukenhagen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Leuke merken tegen superprijzen. We wensen je veel shopplezier. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!


Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Graag ook beukengrond gebruiken. Het bezorgen van een rode beukenhaag. Een rode beukenhaag kan door heel Nederland bezorgd worden.


Rode beukenhaag bezorgen en aanplanten. Hoe een plant je een rode beukenhaag. Wanneer u uw rode beukenhaag via beukenhaagkopen.


Door onze jarenlange ervaring als beukenkwekerij bent u verzekerd van een goede kwaliteit rode beukenhaag en goed advies. Dit verschil is er omdat het zaad voor rode beuken schaarser en dus duurder is. De planten die opkomen uit rode beukenzaad zijn voor ongeveer de helft roo de andere helft is groen. Doordat wij zeer grote aantallen kweken, zijn onze prijzen zeer scherp. Uiteraard belonen we de afname van grote aantallen met extra korting.


Deze worden automatisch in u winkelwagen weer gegeven. Uw Rode Beuk leveren wij rechtstreeks vanaf onze eigen kwekerij met onze eigen bezorgservice en kan eventueel ook nog door ons worden aageplant. Zo makkelijk is een Rode Beuk kopen nog nooit geweest. Ben je op zoek naar een overzicht waarin duidelijk het verschil tussen de beukenhaag en de haagbeuk staat.


Heeft u weinig tijd of geen zin om uw beukenhaag bij ons op de kwekerij af te halen? Wij kunnen uw beukenhaag bij u thuis bezorgen! Naast onze bezorgservice kunnen wij uw beukenhaag eventueel ook voor u aanplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts