maandag 14 augustus 2017

Verticale tuin in huis

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Ervaar het verschil met NuBuiten! Op zoek naar een échte eyecatcher voor in je huis of op kantoor?


Onze verticale tuinen met industriële look zijn uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis, zodat jij altijd omgeven bent van een groene omgeving. Omdat verticale ruimte meestal toch nauwelijks wordt gebruikt, kost het aanleggen van je verticale tuin binnen je huis weinig ruimte, maar levert het wel een erg leuk resultaat op! Bij een verticale tuin zijn planten verticaal de hoogte in geplant.


Hierdoor is een verticale tuin ruimtebesparend en dé oplossing voor bijvoorbeeld kleinere tuinen en balkons. Met een verticale tuin wordt het mogelijk om planten, bloemen of kruiden te plaatsen op een plek waar je dat normaal niet zo snel doet of kan doen. Wanneer je direct denkt aan het gebrek aan beschikbare ruimte in je huis , dan is het tijd om de aandacht te richten op de lege muren in huis.


Verticale tuin in huis

Elke kleine verticale hoek of nis kan tot een perfecte verticale muur met planten worden omgetoverd. Verticale tuinen zijn helemaal on trend. Wij laten je graag wat mogelijkheden zien om die lelijke schutting te verstoppen of juist nog meer groen in huis te halen. Duurzame verticale tuin voor binnen en buiten In een klein en intensief bewoond land als Nederlan waar groen veelal plaats moest maken voor beton, brengt een verticale tuin uitkomst.


Planten geven ‘groene energie’ en hebben een positieve werking op de mens. Op een van de blogs die we volgen kwamen we deze verticale tuin voor binnen in huis tegen: de FogPonic. We schreven hier al veel over verticale tuinen (lees hier alles gerelateerd aan verticale tuinen ), vandaag dus tien manieren voor verticaal tuinieren. De verticale tuin staat op dit moment erg in de belangstelling om diverse redenen. Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een groot voordeel van een verticale tuin.


Verticale tuin in huis

Met name voor mensen die in een stad wonen, op een flat of in een woning zonder tuin , kan een verticale tuin een mooie oplossing zijn. Er was advies in de winkel nodig. Toen ik de woorden ‘ verticale tuin ’ uitsprak kreeg ik vreemde blikken #128578; We genoten er met volle teugen van, voelden ons een dagje buitenaardse wezens: mijn verticale tuin was blijkbaar gespreksonderwerp van de medewerkers van die winkel want we voelden ze praten over mijn project.


Er zijn veel mensen die het probleem hebben van ruimte tekort. Mensen die een kleine woonkamer, kleine keuken, kleine tuin of een klein balkon hebben. Schilderen is natuurlijk een erg leuke hobby. Het is echter nog veel leuker om een levend ‘schilderij’ te maken van wat mooie plantjes. De tutorial laat zien hoe jij ook zo’n leuke, verticale tuin kunt maken voor in huis of tuin.


Deze muur van gaas kun je speciaal maken om een verticale tuin. Systemen om verticaal te kunnen tuinieren kun je zelf maken, maar ze zijn ook kant-en-klaar te koop. Dan kun je deze omtoveren tot een creatieve verticale tuin. Wil je lang van de verticale tuin van oude dressoir of commode moet je wel met verf aan de slag gaan. Zeker op een klein balkon of aan een lange buitenwand is een verticale tuin erg populair.


Een verticale tuin ook binnen? Maar hoe zit het dan met het creëren van een verticale tuin in huis ? Ook hier zijn veel mogelijkheden voor. Als je een speciale, kleurrijke toets wilt geven aan een muur in je huis , raden we een verticale tuin in de woonkamer aan. Een groot voordeel van een verticale tuin is dat het naast plezier en schoonheid ook dimensie en diepte toevoegt. Niet iedereen heeft enorm veel buitenruimte.


Toch is het leuk om voor je eigen plantjes te zorgen en bijvoorbeeld een kruidentuintje te beginnen. Een geveltuin is een natuurlijk waterberging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts