vrijdag 25 augustus 2017

Kleding motten bestrijden

Shop je favoriete merken op Stylight. Elke week nieuwe aanbiedingen. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zoek naar bestrijden motten op de nieuwe KensaQ.


Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe motten te voorkomen en te bestrijden. Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden. Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning. Kijk tweedehands wollen kleding , bont, wollen dekbedden, etc.


Wanneer u een nieuwe besmetting met motten vermoedt kunt u bovendien opnieuw feromoon-vallen uitzetten (zie hierboven, A3). Ziet u een enkele keer een paar motten vliegen dan kunnen deze motten ook van buiten komen. Vliegen er van dezelfde soort elke dag meerdere motten ron dan heeft u waarschijnlijk een mottenplaag.


Kledingetende motten worden meestal aangetroffen in ruimtes waar wollen kleding , lederwaren, bont of veren aanwezig zijn. Voor het bestrijden van alle soorten motten geldt een gouden richtlijn: waar zitten de eitjes en dus ook de larven?

De bron van de plaag moet eerst worden gevonden voor je de motten zelf te lijf gaat, anders krijg je zo met een nieuwe generatie te maken. Motten bestrijden in huis. Goe we hebben nu een duidelijk signalement van de vijand.


Nu gaan we motten bestrijden ! Dat kan op verschillende manieren. De meest bekende methode van motten bestrijden is de mottenbal methode. Gaten in je kleding is natuurlijk erg vervelend.


Gelukkig is er wat tegen mottenvraat te doen: je kunt motten bestrijden. Bosje uit de tuin plukken of kopen bij reformwinkel of bloemenzaak, in de kast tussen de motgevoelige (wollen) kleding leggen. Ruikt ook niet onaangenaam. Vooral zweet-, urine- en vetvlekken vinden zij prettig.


Hang ongewassen kleding daarom nooit zomaar voor langere tijd weg, maar gooi het eerst in de wasmachine. Laat kleding ook niet te lang ongebruikt op dezelfde plaats liggen. In onze anti motten webshop vindt u alle middelen om een mottenplaag en larven van de mot in huis te bestrijden zoals mottenballen, mottenvallen, cederhout, mottensprays, etc. Sommige kleding kunt u niet in de wasmachine doen zoals bijvoorbeeld een vilten hoe of kleding met veren zoals een boa.


Een huis moet goed schoon gehouden. Ruim aanbod Insectenlampen. Weg met onhygiënische Ratten!

Ontdek onze kleding en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag! Etherische oliën zijn erg effectief, niet enkel ter voorkoming van motten in huis, maar ook als bestrijding van een reeds aanwezige mottenplaag. Planten en bomen beschermen zich tegen insecten door de aanmaak van deze etherische oliën en sommige zijn ook bijzonder giftig voor motten. Bij Beestjes Kwijt vind je een ongediertebestrijder die ze effectief kan bestrijden.


Bel ons nu en een lokale professional rijdt zo spoedig mogelijk naar jouw adres! Gebruik dan mottenballen om motten ver van jouw kleding te houden. Je legt ze gewoon tussen je kleding in de doos of kast en voorkomt daarmee een plaag.


De mottenballen hebben een frisse zeepgeur zodat je kleding niet gaat stinken. Bewaar uw kleding in een goed gesloten kast. Hang de kleren niet te dicht op elkaar.


Dan heeft men minder last van motten. Kleding moet regelmatig worden gedragen, gelucht en uitgeklopt. Heb je nog steeds last van motten , ook al heb je alle etenswaren weggegooi zet dan vallen neer met een lokstof die feromonen bevat.


Deze vallen zijn voorzien van een kleefstof waardoor motten direct vast blijven zitten en niet meer weg kunnen vliegen. Heb je alle motten in je keuken gevangen, gooi de vallen dan weg in een dichte doos of zak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts