vrijdag 25 augustus 2017

Bedrijfsvloerplaten

Bedrijfsvloerplaten van Struyk Verwo Infra zijn leverbaar in diverse uiterlijkheden qua structuur en patroon. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen op anonieme basis uw internetgedrag. Van Trigt-De Wit verkoopt bedrijfsvloerplaten. Deze platen zijn zowel nieuw als jong-gebruikt of gebruikt. De platen zijn te verkrijgen in allerlei dikten en afmetingen.


Ook kan men kiezen of men platen wil met of zonder stalen hoekrand. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Op deze manier is er voor iedere vraag een aanbod.


Wij bieden verschillende toplagen voor verschillende doeleinden. MBS Beton levert bedrijfsvloerplaten in heel Nederland tegen een scherpe prijs. De bedrijfsvloerplaat is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan worden voorzien van een stalen hoeklijn. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen voor een enkel of een dubbel wapeningsnet.


Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein of bedrijfsvloer zijn onze bedrijfsvloerplaten ideaal. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze industrieplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig. De hoogwaardige betonnen bedrijfsvloeren zijn verkrijgbaar in diverse diktes en uitvoeringen.


Voor elke (belasting)situatie is een plaat op maat verkrijgbaar. Ommer Bedrijfsvloeren levert én plaatst unieke kunststofvloeren voor bedrijven en instellingen. Vloeistofdicht, slijtvast en duurzaam.


Bedrijfsvloerplaten

Wij zijn een landelijk opererend vloerenbedrijf met een jarenlange ervaring. Jadi Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen. Verhardingsplaten en Industrie.


Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten. Wij produceren dagelijks betonblokken en betonplaten op vijf locaties in Nederlan namelijk in Amsterdam, Haarlem, Meppel, Tiel en Waalwijk. Klik voor meer informatie door naar onze website! Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een vorkheftruck. Tevens is het mogelijk om diverse kleuren of patronen toe te passen.


De spanningen die in de plaat optreden bij het belasten, worden geheel opgenomen door het beton en de wapening. Het leggen van (betonnen) bedrijfsvloerplaten is een van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf. We doen dit op de volgende manier: We gaan in overleg met de opdrachtgever (of uitvoerder) over het uit te voeren project.


Vaak is het voor ons niet bekend hoe de situatie ter plaatse is. Om het karakter van de bedrijfsvloerplaat te waarborgen, mogen deze eisen niet leiden tot bedrijfsvloerplaten die dunner zijn dan 1mm of bedrijfsvloerplaten met een werkende oppervlakte kleiner dan 1m². Wanneer een functionele eis voor meerdere projecten of afnemers voorkomt, kan deze in het KOMO attest-met-productcertificaat toegevoegd worden.


Vind hier de producten, bouwprocessen, diensten, personen en managementsystemen met het KOMO-keurmerk. Vraag vrijblijvend naar onze ruime assortiment betonplaten tegen de scherpste prijzen. Snelle levering en goede klantenservice!


Bleijko Beton industrie B. Van bestrating tot riolering en van zeewering tot maatwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts