maandag 21 augustus 2017

De blokhut nl

Levering door heel Europa. Gespecialiseerd in maatwerk. Bezoek onze showroom of bestel online! Snelle levering, gratis bezorgd! Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland.


Altijd supersnel geleverd!

Op zoek naar de ideale, betaalbare blokhut? De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Het uitgebreide assortiment blokhutten , overkappingen, tuinhuizen en houten garages van Deblokhut. Er is voor elke tuin een overkapping, blokhut , houten garage, onderhoudsvrij tuinhuis of een tuinkas te vinden.


Een enthousiast team zorgt ervoor dat u een gezellig feest of ontspannen uitje hebt. Ons motto is ‘thuis in gezelligheid’ en door onze mooie landelijke locatie en moderne, maar huiselijk sfeer laten wij iedereen bij ons thuis voelen! Een leuke dag voor iedereen. Vul onderstaand contactformulier in om contact met ons op te nemen of kom langs na het maken van een afspraak.


Let op: op zondag zijn wij gesloten.

Het is een blokhutvorm, door zijn vorm en al het hout, geeft het een warme en gezellige sfeer. Wij staan voor een geweldige bourgondische beleving tegen een betaalbare prijs! Blokhut Stunter beschikt over een groot assortiment blokhutten , tuinhuizen, chalets en veel meer.


Wij leveren de blokhut of tuinhuis aan als bouwpakket met een duidelijke bouwtekening en montagehandleiding. Voor aanvullende informatie over fundering, de levering en montage kunt u ook onze kennisbank raadplegen. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen.


Reserveer online, laagste prijzen. Genieten van een sportieve kickbiketour, de sensatie die u beleeft tijdens onze thema-avonden, de gezellige sfeer van de Hollandse avond of de nostalgie van onze solextocht. In het gebouw is een kantine aanwezig welke gerund wordt met vrijwilligers en zij zorgen indien wenselijk voor de nodige consumpties. Daarnaast behoort het houden van familie- en vrienden weekenden en het organiseren van feesten ook tot de mogelijkheden. De Blokhut , Egmond aan den Hoef.


Wilt u meer informatie of een keer komen kijken, neem dan contact met ons op. BSO de Blokhut is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-jaar in het zuiden van de stad Groningen. Wij bieden kinderen op onze BSO veel keuzevrijheid.


Bij de Blokhut kun je elke dag vrij spelen. Binnen maar ook op ons grote buitenterrein. Daarnaast worden er elke dag zowel binnen als buiten activiteiten aangeboden.


Alle blokhutten worden compleet geleverd.

Hier vindt u houten blokhutten en tuinhuisjes die u tegen aantrekkelijk prijzen kunt kopen. De grootste showroom van Europa. Wilt u liever de blokhut of het tuinhuisje eerst zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts