donderdag 17 augustus 2017

Hoe bestrijd je ratten

GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Vind ratten in huis als je nu zoekt. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Zelf ratten bestrijden Als een rattenplaag niet behandeld wordt, kan deze zich snel uitbreiden.

Wil je ratten zelf bestrijden , maar heb je geen idee hoe ? Bestrijden kun je het besten doen vanaf buiten , ratten zijn van naturen schuw hou daar rekening mee. Je kunt een ratbox kopen en daar gif in plaatsen en die buiten plaatsen als de keuken op een tuin of iets dergelijks aansluit , leg op de box een steen voor het verschuiven. Bestrijden kan zeker, en dat kun je ook heel goed zelf doen, als je dat wilt en anders zul je een professional opdracht kunnen geven. Er mag in ieder geval niet met giftige bestrijdingsmiddelen gewerkt worden dus let daar voor op.


In dit artikel geef ik TIPS hoe je zelf ratten kunt vangen. Als je nog vragen hebt hoor ik graag van je. Zonder preventie heeft bestrijden geen zin.

Hou er rekening mee dat meestal hulp van een erkend plaagdierbestrijder nodig is. Neem contact op met de gemeente en buren om de ratten samen te bestrijden. Alleen op eigen terrein mag je zelf op ratten jagen, mits je toegestane middelen gebruikt zoals een klem of val. Hoe herken je een zwarte rat. De zwarte rat, of ook wel de scheepsrat, huisrat, dakrat of pestrat genoem is een zeer goede klimmer en zwemmer.


Zwarte ratten zoeken naar hoge en droge plekjes om hun nest te bouwen (bv. onder het dak of in isolatiepanelen). Het bestrijden van ratten kost altijd geld. Bestrijdt u de ratten zelf en het lukt niet, dan hebt u onnodige kosten gemaakt, want u bent nog steeds niet van de rattenplaag verlost. U kunt dan ook het beste een gespecialiseerd ongediertebestrijder laten komen.


U kunt er ook voor kiezen ratten te vangen zonder gif, met een rattenval. Er zijn verschillende rattenvallendie allen als doel hebben de rat te vangen, levend of dood. U kunt kiezen voor een klem, maar ook voor een inloopval waarin de ratten blijven leven.


Een rattenklem is een bekende manier om ratten te vangen. Geen ongevaarlijke plaag, want ratten kunnen een scala aan ernstige ziektes overbrengen. Ratten in huis, hoe herken je ze?


Om ratten te bestrijden heb je twee opties.

Hoe kunt u het beste ratten bestrijden in een manege? Het simpelweg neerzetten van vergiftigd lokaas zal niet zonder meer tot resultaten leiden. Eerst dient het aanbod aan paardenbrok, brood en koek e. Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!


Met hun lange voortanden kunnen ze door bijna elk materiaal heenknagen. De ongediertebestrijding- specialist geeft je deskundig advies. Dit is een vraag die dan door het hoofd gaat als je wordt “lastig gevallen” door deze knaagdieren. Met de tips hieronder kom je van de ratten af.


Hoe bestrijd je ongedierte? Van alles wordt ingezet voor het bestrijden van ongedierte. Heel bekend is uiteraard de huiskat die voorkomt dat je muizen krijgt, of die ervoor zorgt dat muizen zo snel mogelijk verhuizen naar de buren. Uiteraard is het sowieso zaak je huis zo schoon mogelijk te houden en voedselresten steeds goed op te bergen. Gelukkig vindt u bij AllesTegenOngedierte.


Naast ons huismerk bieden wij diverse a-merken van over de hele wereld aan als Victor, Pest-Stop en Luchs. Als behoorlijke dierenvriend heb ik nu toch wel een beetje een hekel gekregen aan de ratten bij ons op stal. Er is nu voor een paar honderd euro aan western en iberisch tuig etc aangevreten en daar word ik niet echt vrolijk van.


Daarom is het niet simpel om een rattenprobleem op te lossen: je moet er de tijd voor nemen en je moet weten hoe je het moet doen. Het kan soms voorkomen dat ratten je kippen aanvallen en zeker je kuikens. Kuikens zijn klein en een zeer gemakkelijke prooi voor ratten.


Tips om muizen en ratten buiten je kippenren te houden. Hygiƫne in en rondom je kippenren dient optimaal te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts