dinsdag 8 augustus 2017

Zandbak schildpad little tikes

Zandbak schildpad little tikes

Little Tikes Schildpad Zandbakken kopen? Bekijk de leukste en beste aanbiedingen online. Shop direct online op beslist. Meer tijd voor samen spelen!


Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Ruim assortiment Zandbakken. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.


Afmetingen: 111x109xcm. Daarenboven heeft hij zitplaatsen aan debuitenkant van de zandbak. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Details onderin de zandbak stimuleren om te graven. Een geweldig buitenspeelgoed dat het creatieve en sociale spel bevordert!


Zandbak schildpad little tikes

Na het spelen altijd de deksel erop plaatsen en het zand blijft het zand goed schoon en katten kunnen er niet bij. De inhoud van de zandbak Schildpad is geschikt voor ca. Bestel Zandbakken online bij Leen Bakker.


Zo goed als nieuwe zandbak van little tikes. Niet gescheur deksel heel, kan makkelijk ronde mee, nieuw gekocht. Kies uit producten vanaf € 299. Als je leuk buitenspeelgoed zoekt voor in de tuin, zeg ik: zandbak ! De jongens hebben zich enorm vermaakt in deze zandbak. Door het stevige kunststof materiaal en het handige deksel weet je zeker dat al het zand veilig en droog opgeborgen is.


Het schild van de schildpad is een deksel die beschermd tegen vuil, weer en wind. De zandbak kan tot kilo zand houden. Ontdek assortiment Zandbakken. Met een deksel die je makkelijk kunt sluiten zodat het speelzand beschermd is tegen slecht weer, huisdieren en bladeren.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon: er past kg zand in de zandbak.


Zandbak schildpad little tikes

Met brede ran waarop meerdere kinderen comfortabel kunnen zitten. In een zandbak kunnen kinderen zich uren vermaken. Lekker scheppen en zandkastelen bouwen!


Lees wat wij ervan vinden en wat de pluspunten en minpunten zijn op mama blog mammiemammie. Er komt nu lekker weer aan dus we hebben de schildpad eens even getest. Heel simpel gezegd: een afsluitbare zandbak. Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling.


Zandbak schildpad little tikes

Tevens heeft hij zitplaatsen aan de buitenkant van de zandbak. Je kunt de schildpad vullen met zand en als je klaar bent met spelen, dan sluit je het makkelijk af door de deksel erop te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts