donderdag 19 maart 2020

Weber spirit classic

Kies uit producten vanaf € 499. Boek Classic nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Griekenlan wij verzorgen de rest. Specialistisch advies nodig? Weber Spirit E2Classic : Een zeer complete, hoogwaardige BBQ.


Deze robuuste gasbarbecue beschikt over drie branders zodat je voor meerdere mensen tegelijk kunt barbecueën.

Ook beschikt de Spirit E3over een warmhoudrek waar je je sauzen en groenten op kunt warm houden terwijl je je vlees grilt. Deze gasbarbecue van Weber heeft een geëmailleerde deksel met geïntegreerde thermometer: voor een permanente temperatuurcontrole. Met drie branders en een extra groot kookoppervlak. Voorzien van een extra zijbrander voor optimaal gebruiksgemak.


Proef het verschil dat een Spirit in uw leven zal maken. De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen afdruipende vleessappen en je gerechten tegen aanbranden. De hoofdbranders ontsteek je eenvoudig met de piëzo-ontsteking.


Hierdoor geniet de hele familie van jouw barbecuecreaties.

Hierbij zorgt een elektrisch vonkje ervoor dat de branders aangaan. De barbecue beschikt over branders en Flavorizer Bars voor de echte barbecuesmaak. Op de inklapbare zijtafels heeft u genoeg werkruimte en de gasfles is uit het zicht op te bergen in het onderstel. In deze gasbarbecue wordt op een efficiënte en schone manier gebruik gemaakt van een gasfles.


Tijdens het gebruik van de barbecue genereert deze niet het volledige vermogen dankzij de constructie en de deksel die het gasverbruik verminderen. Welkom bij de Spirit ICT winkel. Order your Spirit Classic E-2Gas Barbecue now online.


Het product langzaam laten garen onder de deksel? Snel grillen op de geëmailleerde stalen grillroosters? Het is geen probleem met de Spirit Classic van Weber. Deze nieuwe serie Spirit buitenkeukens van Weber beschikt over Flavorizer Bars voor een echte barbecuesmaak, een geïntegreerde thermometer en werkbladen die eenvoudig weggeklapt kunnen.


Geef uw liefde voor barbecueën op gas een vliegende start en proef het verschil dat de Spirit II zal maken. De Spirit barbecue beschikt over het Crossover ontstekingssysteem. Dankzij de verschillende groottes met twee of drie branders en de diverse ontwerpen met unieke eigenschappen, weet u zeker dat u een Spirit II vindt die aan uw wensen voldoet.


Niet alleen heeft u daar met een groot griloppervlak alle ruimte voor, ook bereidt u dankzij de vele opties de meest gevarieerde maaltijden, zodat er voor ieder wat wils is. De vele mogelijkheden verheffen deze barbecue tot. Coolblue: alles voor een glimlach.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

It has a porcelain-enamelled cooking grates, stainless steel. De nieuwe Spirit Classic heeft een eigentijdse, stoere en chique uitstraling. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Deze voorkomen dat gerechten aanbranden. De Weber Barbecue Spirit E-2Classic Zwart heeft een extra zijbrander.


De barbecue heeft vier wielen, waarvan twee met een stopfunctie, en is daardoor eenvoudig verplaatsbaar. Deze Weber barbecue is ook verkrijgbaar in de Spirit E-2Classic versie met inklapbare werkbladen en zonder zijbrander. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor het geval je vrienden toch mee blijven eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts