maandag 12 augustus 2019

Ratten bestrijden met geluid

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Voorkom overlast en schade door ratten op uw bedrijf. Rattengif, Rattenvallen en klemmen.


Effectief ratten bestrijden met de producten van MS Schippers. Bestel ze eenvoudig online.

Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Let er wel op dat als u de ratten gaat verjagen met het ultrasone geluid dat een rattenverjager maar in ruimte werkt. Het geluid om de ratten te verjagen gaat dus niet door muren heen. Ideaal voor het biologisch bestrijden van ratten !

Alle voordelen van ratten verjagen met ultrasoon geluid. Diervriendelijk: Met een elektronische rattenverjager op basis van ultrasoon geluid dood je de ratten en muizen niet, maar verjaag je ze uit het huis of de tuin. Biologisch bestrijden : Natuur- en milieuvriendelijke manier van ratten.


Ultrasone rattenverjager: ratten verjagen met geluid Een milieu- én diervriendelijke manier om ratten te bestrijden is door het gebruik van ultrasone rattenverjagers. Een ultrasoon geluid is geluid dat voor mensen onhoorbaar is omdat dit boven de gehoorfrequentie (tot 2Hz) van de mens ligt. Veel dieren kunnen veel hogere geluiden. Muizen verjagen met geluid. Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn.


Met deze ultrasone verdrijver kun je ratten verjagen met ultrasoon geluid. Dit hoge geluid is voor mensen niet hoorbaar maar voor de ratten erg irritant. Steek de verjager in het stopcontact en je zult zien dat alle ratten heel snel weg zijn! Er zijn allerlei mogelijkheden om ratten te bestrijden.


Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen op de markt of je schakelt een professionele ongediertebestrijder in. Wil je zelf ratten bestrijden ? Dat is mogelijk met huismiddeltjes. Wat te doen tegen ratten in huis?

Zwarte en bruine ratten bestrijden kun je met sonar geluid doen, met een repeller of je kunt de ratten bestrijden met huis, tuin en keukenmiddeltjes. Een kat kan een oplossing bieden, maar dat moet dan een beetje wild exemplaar zijn en geen kat die al jaren alleen blikjes en brokjes eet. De eerste klacht betrof een middenwoning in een blok van vijf. Hier werden regelmatig ratten gehoord boven het plafond van de uitgebouwde keuken. In de kruipruimte van deze uitbouw bleef het uitgelegde plastic zakje met lokaas onaangeroerd liggen.


Dit is van de rede dat ultrasoon geluid niet effectief is tegen muizen, ratten en kakkerlakken. Hebt u ratten in huis en wilt u deze zelf bestrijden met een rattenval of met rattengif? Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid ? Geen van deze producten biedt u 1 garantie dat u daadwerkelijk van uw rattenprobleem af komt. Compleet assortiment producten om ratten te bestrijden en te voorkomen.


Deze toestellen werken op basis van ultrasoon geluid dat specifiek werkt tegen knaagdieren. Veel mensen zijn bang voor ratten en liggen er ’s nachts wakker van. HELP ik zit met ratten in de tuin , verschillende gangen met uitgang onder het grind waar wij en de honden overlopen.


Gangen in en uit de kippenren - eten voor de kippen kan ik niet zetten want er zijn meeeters - dus ik voeder de kipjes dagelijls. Ik heb ook electrische dingen gekocht die geluid maakte dat muizen zou afschrikken,helpt niet, zonde van je geld. Het enige dat hielp is muizenlijm,wel wreemaar ik had nachtmerries van die beesten. Stukjes karton insmeren met de lijm en langs de plinten leggen,het liefst op donkere plekken,achter de bank b. Als je gepiep hoort, met een emmer water er naar toe en met karton en al onder water.


Apparaten die ratten verjagen met ultrasoon geluid , trillingen, geluidsgolven of andere gelijkwaardige eigenschappen werken helaas niet. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er geen direct verband bestaat tussen het gebruik van deze apparatuur en het met succes afschrikken of verjagen van ratten. Elk rattenprobleem in huis moet onmiddellijk worden aangepakt.


Huizen met binnengarages of met honden- of kattenluikjes verdienen bijzondere zorg, omdat ratten deze kunnen gebruiken om het huis binnen te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts