woensdag 16 augustus 2017

Winddoek hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Afwijkende maten en kleuren op aanvraag.


Bevestigen van winddoeken kan zeer gemakkelijk door middel van tyraps of binddraad. Met winddoek voorkomt u de eerste inkijk van uw tuin of goederen.

Het doek breekt het zicht en doordat het doek iets wind doorlatends is, breekt het de wind ook. Hiermee maakt u van uw tuin vrij snel een voordelige en goede afgeschermde afzetting. Minimale bestel eenheid is 1-rol. Met band en ogen om de 50cm.


Heeft u een afwijkende maatvoering nodig? Maak uw tuin privé met 1) kunsthaag, 2) zichtbreeknet, 3) aluminium lamellen, 4) winddoek , 5) heidemat, 6) privacydoek en 7) overige natuurlijke bekleding. Ideaal voor windscherm, zonneschermdoek, sch.


Bent u op zoek naar een winddoek ? Nieuw Ophalen of Verzenden.

Bij Nettenverkoop kunt u een winddoek op maat bestellen. Wij leveren winddoek in verschillende diktes, kleuren, op rol of op maat gemaakt en met een zoom of polyester band afgewerkt. UIteraard vindt u ook alle ophangsystemen voor het eenvoudig monteren van windbreekgaas bij de Vorstvrijestal. Ieder zichtbreeknet wordt voor u op maat van de rol afgesneden.


Bevestiginging van het zichtdoek tegen een gaas of spijlen hekwerk kan gemakkelijk met tie-raps of binddraad. Betafence Zenturo Hekwerk. PE doek reduceert van de wind. Winddoek met knoopsgaten 200cm 50m zwart. Met dit winddoek is het mogelijk om bouwhekken te bekleden, terwijl het geheel nog steeds winddoorlatend is.


Dit maakt dit product uitermate geschikt voor omheiningen op grote hoogtes, of op open vlaktes. U kunt dit kleed bevestigen met ty-raps in de hoeken en op elk willekeurig punt langs de omgezoomde rand. Hitmetal BV - Uw totaal leverancier. Keer terug naar de backoffice Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of.


Speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan (mobiele) hekwerken , dat is ons hekwerk doek groen. Dit doek voldoet aan de bouwafmetingen. Hoeft u niet een absoluut winddicht hekwerk doek groen?


Dan kunt u voor ons hekwerk gaasdoek kiezen.

Deze heeft een winddoorlaatbaarheid van zodat er toch enige ventilatie plaatsvindt. Een winddoek is het hulpmiddel in de tuin voor het tegengaan van wind. Het is de ideale combinatie van compactheid en luchtdoorlaatbaarheid. Aangepaste winddoeken gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de klant om de hoeveelheid wind die door hun tuin raast te blokkeren. Afschermdoek voorkomt wind en inkijk door tuin afrastering.


Meer privacy met kwaliteit afschermdoeken tegen uw tuinhek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts