donderdag 31 augustus 2017

Soorten aanrechtbladen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een aanrechtblad bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van je keuken. Bovendien vraagt elk materiaal om ander onderhoud en een andere gebruiksmethode. Daarom is het belangrijk dat je je goed verdiept in de diverse soorten aanrechtbladen en mogelijkheden, zodat je de juiste keuze maakt wanneer je een aanrechtblad gaat kopen. Aanrechtbladen zijn prominente elementen in keukens.


Soorten aanrechtbladen

Het zijn belangrijke sfeerbepalers. Onze aanrechtbladen kenmerken zich door hun diversiteit. Terwijl het ene materiaal hoog scoort op onderhoudsgemak, scoort het andere keukenblad weer hoog op sfeer en uitstraling. Warm, robuust, chique of klassiek.


In ons zeer ruime assortiment zult u zeker een goede keus kunnen maken. Hoeveel soorten werkbladen denkt u dat er zijn? Ze zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. Of hebt u nog helemaal geen idee?


Met de keus van uw aanrechtblad zet u dan ook een stevig stempel op de stijl in uw keuken. Liefhebbers van de moderne keuken vallen vaak op het betonnen aanrechtblad vanwege zijn industriële uitstraling. Bekijk ons aanbod van de verschillende soorten composiet kleuren voor uw keukenblad. U kunt direct een prijsindicatie aanvragen. Een keukenblad (of aanrechtblad ) heb je in veel verschillende soorten.


Dit zijn de meest gebruikte materialen, inclusief prijzen en de voor- en nadelen. Er bestaan verschillende soorten natuursteen: graniet, marmer, blauwe hardsteen, … Graniet wordt het vaakst gebruikt in de keuken vanwege haar luxueuze en rustieke uitstraling. Een granieten werkblad is hitte- en krasbestendig.


Soorten aanrechtbladen

De meeste soorten zijn echter licht poreus waardoor vocht kan binnendringen en vlekken nalaten. Daardoor is het composiet aanrechtblad iets goedkoper dan een aanrechtblad van graniet. Let op met hete pannen en bijtende materialen!


Lees hier nog meer voordelen en nadelen van een aanrechtblad van composiet. Op zoek naar een nieuw aanrechtblad ? Of wil je juist met een kleine verandering je keuken een frisse uitstraling geven? Met een nieuw aanrechtblad of keukenwerkblad geniet je weer van een keuken die er als nieuw uitziet. In onze webshop of bouwmarkten vind je een ruim assortiment met verschillende soorten.


Daarom is het van groot belang om u goed te verdiepen in de sfeer en het praktisch gemak van diverse soorten werkbladen. Voorkom daarom dat u een aanrechtblad kiest wat niet aansluit bij uw voorkeuren of gezinssituatie. Hardsteen is een kalkhoudende steen soort dat bestaat uit zeer veel zeedier fossielen met een hoge dichtheid. Er zijn vele soorten hardsteen maar de meeste komen uit België (Belgisch hardsteen) en dit geeft een fraai resultaat in een interieur. Met een kunststof aanrechtblad is bijna alles mogelijk qua motieven of kleuren.


Zo kunt u precies uitkiezen wat het beste bij uw keuken past. Kunststof is ook goedkoper dan andere soorten aanrechtbladen , waardoor dit materiaal voor alle budgetten geschikt is. Wel beschadigd kunststof relatief makkelijk en kan het gevoelig zijn voor overmatig vocht. Hieronder meer over de keuzes in keuken-, werk- of aanrechtbladen.


Soorten aanrechtbladen

Handig om te weten waar u op moet letten als u een budget voor uw nieuwe keuken wil bepalen. Uiteraard kunt u de berekening op keukenprijs doen zodat u een indicatie krijgt van het totaal benodigde keukenbudget. Naast een hoge functionaliteit geeft een roestvrij staal aanrechtblad een extra dimensie aan uw keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts