maandag 28 augustus 2017

Bouwvergunning schuur

Gratis levering bij u aan huis! Voor het kopen van een blokhut of tuinschuur bent u aan het juiste adres! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Renovatie van uw industrieel pand: vergunning nodig? Wij helpen je graag verder!


De grootste collectie schuurtjes hier! Schuurtjes tegen de laagste prijzen. In een handomdraai bij u geleverd. Voor bouw en verbouw is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen (voorheen bouwvergunning ) nodig.


Soms is geen vergunning nodig (vergunningvrij). In vele gevallen heeft u een vergunning nodig voor een bijgebouw (garage, schuur etc.). Echter wordt er in sommige gevallen, na invullen van de vragen, vermeld dat u voor het bouwen aan een bijgebouw (garage, schuur etc.), geen vergunning nodig heeft. Een belangrijk voordeel in vergelijking met een reguliere vergunning is dat de welstandscommissie er bij een lichte vergunning niet aan te pas komt. Uw buren kunnen een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning ) hebben gekregen via de gemeente voor bijvoorbeeld een nieuwe garage.


Voor het bouwen van een kapschuur of tuinhuis is soms een bouwvergunning nodig. Maar niet in alle gevallen hoef je een bouwvergunning aan te vragen. Kapschuren, tuinhuisjes of blokhutten vallen onder de regels voor bijgebouwen. Deze onderscheiden zich er van dat een kapschuur of thuinhuis als bijgebouw niet aan de woning zijn vastgebouwd.


De vergunning voor het bouwen van een dakkapel of een bijgebouw (o.a. schuur , berging of garage) kunt u aanvragen via de Snelservice Vergunningaanvraag (BLITTS). Met deze service is het mogelijk uw vergunning binnen werkdagen te ontvangen en om zelf eenvoudig online uw bouwtekening te maken. De kosten voor een omgevingsvergunning zijn afhankelijk van het aantal activiteiten waarvoor u een vergunning nodig heeft en van de bouwsom van uw project. Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie!


Bouwvergunning schuur

Voor sommige (ver)bouwwerkzaamheden heeft u een bouwvergunning nodig, voor andere niet. Wat is de maximale hoogte van een te bouwen schuur ,. Het kan zijn dat u naast deze vergunning ook vergunning aanvraagt voor andere activiteiten die onder de omgevingsvergunning vallen, bijvoorbeeld toetsing aan de. Omgevingsvergunning voor je schuur.


Van plan een schuur te bouwen? Dan heb je meestal een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning ). Deze vergunning moet je krijgen van je gemeente. In sommige gevallen mag je een schuur of bijgebouw vergunningvrij plaatsen. Als je schuur aan de voorwaarden hiervoor voldoet, heb je geen vergunning nodig. Heb je geen bouwvergunning nodig dan hoef je de bouw van je tuinhuis ook niet aan te melden bij de gemeente.


Er bestaat tegenwoordig niet meer zoiets als een meldingsplicht. Overigens betekent het niet nodig hebben van een bouwvergunning nog niet dat je je niet aan bepaalde regels moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de bouwvergunning , sloopvergunning, milieuvergunning, inritvergunning en kapvergunning.


U kunt zo verschillende vergunningen in 1x regelen. Er is nog maar één aanvraag en één procedure. De officiële website van de gemeente Huizen.


Bouwvergunning schuur

Met informatie en nieuws voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Regel uw zaken met de gemeente online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts