dinsdag 15 augustus 2017

Veranda aanbouw

Ga voor een veranda met zijwanden van dé marktleider van de Benelux. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin!


Veranda aanbouw

Raampartijen veranda versus aanbouw. Een veranda wordt gekenmerkt door haar glazen karakter. De grote aanwezigheid van glas zorgt voor een duidelijke link tussen binnen en buiten. Zelfs tijdens de winter kan je op deze manier in je tuin vertoeven.


Woning uitbreiden met veranda of aanbouw. Daarbovenop geven beide types een meerwaarde aan je woning. Het grootste verschil tussen een aanbouw en een veranda is de hoeveelheid glas. Nadat we samen met u het ideale ontwerp hebben samengestel meten we het in.


In onze fabriek in Westervoort produceren we de veranda volledig. Vervolgens leveren we de prefab nagenoeg kant en klaar af. Afhankelijk van de grootte en het ontwerp staat uw veranda aanbouw binnen enkele dagen.


Onder een houten aanbouw veranda verstaan wij een overkapping die u bevestigt aan de gevel van uw woning. Met een aanbouw veranda verlengt u uw woning naar buiten. Meestal is dit de achtergevel van uw huis. U zit droog en heeft minder last van wind. Naast onderstaande 3d tekeningen met tips bieden wij ook een uitgebreide video waar wij een aanbouw veranda bouwen aan huis van lariks douglas hout en doorschijnende polycarbonaat platen.


Wilt u een veranda of pergola laten bouwen? Of bent u op zoek naar verduisterende screens voor uw veranda ? In West-Vlaanderen bent u bij Van Der Bauwhede aan het goede adres. En op de knapste terrasoverkapping, veranda-aanbouw of glazen deuren. Volstaat een melding bij je gemeente of moet je een vergunning aanvragen? Heb je een architect nodig of niet?


We zetten alles op een rijtje. Heeft u een vergunning nodig voor een overkapping, veranda , terrasoverkapping? Voor een terras overkapping gelden dezelfde richtlijnen en regels als voor een aanbouw. Een moderne leefveranda kun je beschouwen als een volwaardige aanbouw. De veranda is naadloos geïntegreerd in de woning en perfect geïsoleerd.


Veranda aanbouw

Verandaverlichting op beslist. Geheel anders dus dan de veranda ’s van pakweg twintig jaar terug, voorzien van slecht geïsoleerde profielen en enkelvoudige beglazing. Het biedt de luxe van vier seizoenen per jaar genieten van uw tuin. Een uitbouw maakt uw woning ruimer, zonder dat u op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe woning. Gratis levering aan huis in Nederlan België en de Duitse grensstreek.


Uw luxe aanbouw veranda wordt helemaal voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat uw aanbouw veranda exact voldoet aan uw gewenste afmetingen. Zo zorgen we ervoor (indien gewenst) dat uw luxe aanbouw veranda helemaal overeenkomt met de stijl van uw huis.


Veranda aanbouw

Het aanleggen van een veranda is geen simpele zaak. Niet alleen zijn er een aantal keuzes die je moet maken wat betreft de veranda zelf, je moet ook een stedenbouwkundige aanvraag indienen waarbij voorwaarden aan de totale oppervlakte en nokhoogte worden gelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts