dinsdag 8 augustus 2017

Kraaien in schoorsteen

Kraaien in schoorsteen

Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte. Kauwen op de schoorsteen maken nesten in de schouw. Verjaag de kauwen van het dak. Vogelverjager tegen duiven. Onze openhaard werkt op gas met van die nep-blokken als sierhout.


Re: Kraai vast in schoorsteen. Onze sleuf aan de bovenkat van de schoorsteen is erg smal dus het is een kunst om erin te komen. Schoorsteenbedrijf Jacxens verwijdert deze meestal van onderuit en grotendeels stofvrij. Met de vogelweringen van Jacxens beschermt u uw schoorsteen tegen kauwen, kraaien en duiven, en voorkomt u schoorsteenproblemen.


Hebt u interesse in de plaatsing van vogelweringen op maat van uw schoorsteen ? Ook dromen over hondengeblaf of over paarden betekent sterven. Vliegen er zwarte kraaien om de schoorsteen , dan komt er in dat huis een sterfgeval, evenals wanneer er een zwarte vogel van buiten tegen het vensterglas vliegt. Deze schoorstenen staan op de nominatie gesloopt te worden door woningbouwvereniging Vivare. Ik heb met veel moeite een stuk of kraaiennesten () uit het ontluchtingskanaal van mijn toilet verwijderd.


Werkgroep Rheden van de Partij voor de Dieren stelt alles in. Vies klusje en ik wil voorkomen dat de kraaien er weer in gaan nestelen, dus wil ik kraaienkappen of bolroosters gaan plaatsen. Kauwen staan erom bekend dat ze hopen nestmateriaal laten aanrukken om uw schoorsteen vol te proppen. Dit gaat van gewoon takjes tot grotere takken –lege blikjes –kroonkurken –papier – ijzerdraad – mos –touwen – en ja …. Zelfs uitwerpselen vanuit de dichtstbijzijnde weide van koeien of schapen….


Nieuwerkerk aan den IJssel - Zondagmorgen maart rond 10. Na aankomst en onderzoek op het dak bleken er twee kraaien vast te zitten in een schoorsteen. Kraaienkap Deze “kraaienkap” beschermt uw schoorsteen tegen vogels èn regeninslag.


Kraaien in schoorsteen

MOERGESTEL - Aan de Kruysackerstraat in Moergestel heeft de brandweer zondagochtend een kraai bevrijd uit een benarde positie. Bevordert een goede trek voor een prima vuur in uw openhaar voor zowel gas als hout. Het dier zat vast in de schoorsteen van een woning. De roterende turbine zorgt voor afzuiging van lucht en rookgassen. De Rotormaster is een windgedreven schoorsteenkap met hoge prestaties.


Uitermate geschikt voor openhaarden, houtkachels en allesbranders. Rotorvent, je vindt in onze shop diverse modellen schoorsteenkappen die de trek van je rookkanaal verbeten. Hierdoor moeten de vogels andere oorden opzoeken. En een schoorsteen is voor deze kauwen wel zeer interessant. Mooi afgelegen, goed terug te vinden, …. Dat die vogels voor heel was stookproblemen kunnen zoeken moet ik je niet vertellen.


Immers doordat ze nesten bouwen raakt een schoorsteen al gauw verstopt. Om onze schoorsteen te beschermen tegen vogels zouden wij gaas willen spannen en vastmaken met schroeven in de betonplaat bovenop de schouw. Nog dingen waar ik op moet letten?


Welk gaas moet ik hiervoor gebruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts