dinsdag 22 augustus 2017

Gumax zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. Laat je inspireren door ons grote aanbod Humax. Alle merken elektronica op beslist. Vandaag bestel morgen in huis. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Ervaar het gemak van Wehkamp. Uniek hitte reflecterend zonnedoek en afstandsbediening. Dit compacte zonweringssysteem vormt de ideale combinatie tussen functionaliteit en elegantie dankzij het warmtereflecterende, stijlvolle zonweringsdoek dat u eenvoudig bedient met de bijbehorende handzender. De elektrische motoren van de zonweringsstroken zijn zowel gezamenlijk als individueel te besturen. Dit is mogelijk tot maar liefst individuele banen.


Met de meegeleverde montagehandleiding monteert u de zonwering eenvoudig zelf in c. U kunt de zonwering tevens op iedere positie stilzetten. Wij zijn dealer van Sunrooms, Tuinmaximaal ( Gumax ), Avz en ons eigen systeem, werken dus ook met hun materialen waardoor wij dus ook dezelfde laagste prijsgarantie kunnen geven. Is uw overkapping geplaatst door Tuinmaximaal, dan kunt u de montage van de zonwering ook laten verzorgen door Tuinmaximaal. Dat is goed maar waarom zou u dan bij Alu-reh een terrasoverkapping kopen?


Daarom de volgende voordelen op een rij gezet. Geen dure showroom, wel de mooiste. De schuifdeuren zijn toepasbaar op terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. Gumax is een internationale ontwerp en fabricage-groep, Ze helpen u bij het creeëren van design en comfort in uw buitenleven.


Bij Gumax vinden ze dat je het hele jaar moet kunnen genieten van uw tuin, hier houden ze dan ook rekening mee bij het ontwerpen van hun Gumax terrasoverkapping. Onderdak zonwering is standaard een stuk gemakkelijker in onderhoud dan zonwering boven een terrasoverkapping of veranda, maar heeft vaak als nadeel dat de warmte dan in de overkapping blijft hangen. Zonwering voor serres of terrasoverkappingen. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling.


De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. In de zelfdragende cassette van de veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die de feilloze werking garanderen. Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering. Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Humax. Vooraf, achteraf of gespreid. Het zonweringsdoek wordt onder de overkapping en tussen de dakliggers gemonteerd. Uw terrasoverkapping uit aluminium wordt niet aangetast door vocht of UV-straling.


Hierdoor komt het zonweringsdoek niet in aanraking met regen, wind en vuil. Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag.


Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Dit kunststof zonweringsdoek, gewoven met aluminium draden, reflecteert van het zichtbare licht en maar liefst van de warmtestraling. De zonwering is product waarbij een technisch mankement kan voorkomen. Wij streven er naar om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.


Wij hopen dat u van uw overkapping kunt genieten en wij staan u graag nog persoonlijk te woord om uitleg te kunnen geven over onze reacties. Met een beetje overkapping is de onderzonwering al een flinke oppervlakte. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Het doek staat altijd strak.


Stel de terrasoverkapping samen en monteer gemakkelijk zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts