maandag 28 augustus 2017

Birdwood loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gaat u voor Birdwood dan gaat u voor een prachtig design.


Vanwege het feit dat de tafel hoger is dan de banken en stoelen is deze set ideaal om aan te eten. Eindeloos combineren met de Birdwood collectie. U kunt uw eigen loungeset samenstellen geheel naar eigen wens.


Uitgevoerd in een halfronde vlechtwerk draad in de kleur corn met een aluminium frame, zodat het niet kan gaan roesten. De set wordt geleverd inclusief kussens, in de kleur salmiak, met een afwerking (paspel) in de kleur white pepper. Beach Birdwood hoek- loungeset 265x205cm left Multi grey Bekijken?


Het lounge set heeft een afmeting van 265x2cm. Bij Horizon tuinmeubelen in Zoeterwoude vind u de Birdwood lounge set in meerdere opstellingen. Bij Boer Staphorst hebben we loungesets van de merken Beach Hartman en Seasons. De lounge stoelen hebben een afmeting van 85xcm. Uiteraard goed naspoelen met water en u kunt weer genieten van uw loungeset.


Onderhoud teak loungesets: een loungeset van teakhout kunt u het beste schoonmaken op een regenachtige dag, want u heeft veel water nodig. Hierdoor gaan de poriën van het hout openstaan. Kies uit 5producten vanaf € 260. De kussens zijn afgewerkt met een mooie bies. Deze set heeft een afmeting van 205× 2cm.


De Birdwood is leverbaar in kleuren Cloudy grey en Corn. Set bestaat uit de hoekbank met de tafel excl. De tafel is van de Birdwood serie. BeachBirdwood Lounge-Dining Tafel Multi Grey.


Gratis verzending vanaf € 50-Snelle levering! Een andere populaire loungeset in ons assortiment is Sydney, deze loungeset is in veel verschillende soorten te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een standaard variant of een loungeset met een trapeze.


U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een sofa set te gaan. Loungeset Birdwood - Bandung links Multi Grey. De dining set geeft dezelfde hippe uitstraling als een loungeset , maar biedt meer gemak wanneer men buiten wil eten. Timmermans is overtuigd van het materiaal wicker dat in grote mate gebruikt wordt bij tuinsets zoals de lounge dining sets.


Het wicker materiaal is een kunststof dat goed tegen weersinvloeden bestendig is. Bent u opzoek naar een nieuwe lounge-set om samen met uw gezin of vrienden te ontspannen en te genieten van het buitenleven? Kom dan naar onze nieuwe showroom in Wolvega (Friesland). Bij ons vindt u een uitgebreide collectie lounge-sets in verschillende materialen, vlechtwerk, teakhout, aluminium en sensotex.


Birdwood loungeset

Tuinmeubelen geïnspireerd door het Australische continent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts