maandag 28 augustus 2017

Verwijderen van fruitvliegjes

Update je garderobe met ons assortiment schoenen, kleding, accessoires. Ontdek Onze Nieuwe rugzakken Nu! Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Trendy schoenen tegen superprijzen.

De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Korting op Vans Collectie. Voor 22:bestel morgen in huis!


Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Een goede methode om fuitvliegjes uit de keuken te verwijderen is het gebruik van de stofzuiger.

De fruitvliegjes zijn makkelijk te vangen zowel tegen het raam, boven de aanrechtbak als al vliegend. Af en toe de hand op de buis zetten om de motor krachtiger te laten draaien en zo verzekerd te zijn dat ze niet meer uit de stofzak komen. Gebruik uw stofzuiger om eitjes te verwijderen. Deze eitjes zijn voor ons oog onzichtbaar, wat het moeilijk maakt om de eitjes te verwijderen.


Buiten is dit niet alleen ter voorkoming van fruitvliegjes , maar ook tegen andere insecten die afkomen op voedingsresten zoals de Mier (zie mieren bestrijden). Houdt ook de vuilnisbak zelf schoon door regelmatig met water en azijn te spoelen. Vooral in de zomer is het belangrijk vuilnis dat binnenshuis is, regelmatig te verwijderen. Als er fruitvliegjes uit het apparaat blijven komen, betekent dat dat er ergens koffieprut is achtergebleven waarin fruitvliegjes hun eitjes leggen. De enige oplossing om van de fruitvliegjes in je koffieapparaat af te komen, is dan ook om de koffiemachine een grondige onderhoudsbeurt te geven, dus alles uit elkaar halen wat uit elkaar kan en alle koffiedrab en schimmel verwijderen.


Wat een plaag, deze fruitige vriendjes. Soms blijven er weleens wat glazen wijn op tafel staan, en dan is er een exposie aan fruitvliegjes ! Na zo’n weken waren alle fruitvliegjes verdwenen en zijn er geen nieuwe bij gekomen. Elk jaar laten ze zichzelf weer zien in vele huishoudens. Vaak vind je fruitvliegjes in de keuken of bij de afvalemmer.


Met warm aanhoudend weer kunnen fruitvliegjes zich razend snel vermenigvuldigen en heb je snel een plaag. Ook kun je wat azijn in het putje van je wasbak en in het afvoerputje gieten. Daarin staat altijd water: een ideale voedingsbron voor de fruitvliegjes is.

Sinaasappel met kruidnagel. Een truc die niet alleen werkt om nare geurtjes te verwijderen , maar ook om fruitvliegjes te bestrijden is de sinaasappel met kruidnagels. De tips en trucs voor fruitvliegjes bestrijden en verwijderen op VoorOma.


Het is Sale bij de Bijenkorf! Bekijk de collectie Vans Schoenen en shop op Nelson. Bijkomend voordeel, het staat ook nog leuk op het aanrecht. Er is meer nodig dan alleen het bestrijdingsmiddel. Een bestrijdingsmiddel bestrijdt de fruitvliegjes die op dat moment in huis zijn.


Fruitvliegjes bestrijden is een fluitje van een cent met deze fruitvliegjesvanger! Ze voorkomen niet dat er nieuwe fruitvliegjes van buiten naar binnen. Hier vind je handige tips en middeltjes om fruitvliegjes te vangen en bestrijden.


Zet een bakje met azijn en een druppel vloeibare zeep op de plaats waar je het meest last hebt van de fruitvliegjes. Ze zullen er snel in verdrinken. Dit helpt vaak goed tegen fruitvliegjes. Eén ding is zeker: begin zo snel mogelijk met de bestrijding, want fruitvliegjes leggen tot wel 5eitjes per dag. Wanneer de temperatuur boven de graden ligt hebben de larven namelijk slechts uur nodig om zich tot fruitvliegjes te ontwikkelen.


Hoe kom je er snel vanaf en hoe kan je ze voorkomen? Ze voelen zich namelijk vooral aangetrokken door rijpend eten, rottend voedsel en planten. Volg onderstaande stappen en je bent in een mum van tijd van de kleine vliegjes af. Het opsporen en verwijderen van de bron.


Ze zijn binnengekomen omdat ze iets lekkers hebben geroken. Iets dat de fruitvliegjes erg aantrekt is alcohol. Doe bijvoorbeeld wat Rose, Sangria of rode wijn in een glaasje en je zult zien dat de fruitvliegjes dit erg aantrekkelijk vinden.


Net als bij het bekertje met witte wijnazijn, zullen de fruitvliegjes verdrinken. Spoel lege bier- en wijnflessen goed om voor je ze wegzet: fruitvliegjes komen namelijk op alcohol af. Een lavendel- of basilicumplant in de keuken maakt je huis dan ook heel wat minder aantrekkelijk voor de fruitvlieg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts