dinsdag 29 augustus 2017

Overkapping landelijke stijl

Overkapping landelijke stijl

Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Een duurzame (kap)schuur, prieel, overkapping , veranda of garage op maat laten bouwen?


Landelijke Bouwstijl levert al jaar vakwerk! Heeft u een woning in een meer landelijke , rustiek stijl , dan zijn onze terrasoverkappingen in smeedijzer heel geschikt. Wij maken de terrasoverkapping waar u van droomt! Houdt u van Engelse krullen en uitgewerkte details of bent u zoek naar een strakkere uitvoering?


We maken ze volledig op maat en naar uw persoonlijke stijl en goesting. De stijl van dit tuinhuis met overkapping sluit mooi aan op de landelijke stijl van het woonhuis van de familie Schelfhout. Zij vertoeven nu vaak onder de fraaie overkapping. Een mooie landelijke schuur die perfect in uw tuin oogt?


Overkapping landelijke stijl

In de showroom valt model ‘De Bleeken de Luxe’ al op, maar in de tuin is het een echte aanwinst. Pieter wist een overkapping te realiseren die paste bij de stijl van onze woning en kon vanuit meerdere invalshoeken met ons meedenken. Zoekt u een nostalgische houten landelijke schuur voor in uw tuin?


Dit type overkapping past perfect bij een huis met een klassieke stijl. Een landelijke overkapping zorgt voor een erg rustieke sfeer in je tuin. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een houten overkapping om deze klassieke sfeer in de verf te zetten. Uitbreiding villa met veranda in landelijke stijl.


Deze vrijstaande woning beschikt over een prachtige tuin met een weids uitzicht. Een lang gekoesterde wens was een uitbreiding met een royale veranda. De opdrachtgevers gaven te kennen dat ze gedurende het jaar zo lang mogelijk willen genieten van de tuin met het daarbij behorende buitenleven.


Bekijk meer ideeën over Veranda. We hebben landelijk meerdere houwbouw bedrijven bezocht en meerdere overkappingen bekeken. Wij produceren en monteren alleen maatwerk! Elk bouwwerk, van schuur tot overkapping , kunnen wij in een authentieke landelijke stijl voor u bouwen en door heel Nederland plaatsen. Wij ontwerpen en realiseren maatwerk bijgebouwen en tuinhuizen in de landelijke stijl.


Wij zorgen ervoor dat u niet alleen binnen, maar ook buiten kunt genieten van een prachtige uitbouw in een landelijke stijl. Naast garages en schuren kunt u bij ons ook terecht voor een uitbreiding van uw woning. Uw Veranda Specialist bouwde al overkappingen in een moderne, landelijke , western of traditionele stijl. Het kan ons niet gek genoeg.


Een overkapping met een tuinhuis, sauna, buitenkeuken, hottub of mancave. Robuust, stoer en ontdaan van overbodige franje: dat is een luxe landelijke veranda. Ook de uitvoering kan verschillen.


De ruwe eenvoud sluit aan op de stijl van het huis en de tuin. Voor een veranda in landelijke stijl wordt gebruik gemaakt van diverse houtsoorten, zoals douglas-, meranti- of eiken hardhout. Deze meubels in een landelijke woonstijl zijn vaak groot en robuust. Zo zien we in een landelijke woonstijl aan de eettafel bijvoorbeeld vaak grote oorstoelen.


Maar ook een houten eettafel met een houten bankje is typisch voor een landelijk interieur. Nieuwe carport uitgevoerd in Douglas hout. Eiken terrasoverkapping in landelijke stijl met toch een moderne uitstraling. Hoe ga ik praktisch aan de slag met mijn tuin in landelijke stijl ? Ook op het gebied van kleine tuinen in landelijke stijl kan homify je vele voorbeelden en inspiratie bieden. Terrasoverkapping te Nederweert.


Overkapping landelijke stijl

Een mooi terras komt goed tot zijn recht in deze tuin. We hebben je in het begin van dit verhaal al heel wat aanwijzingen en ideeën gegeven voor het inrichten van een tuin in landelijke stijl. Kies dan voor een houten schuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. Neem in uw tuinontwerp een veranda of overkapping van Jaro Houtbouw mee.


Ook realiseren wij moderne, landelijke , eigentijdse en klassieke stijl tuinkamers, ateliers en tuinkantoren. Wij realiseren voor u exclusieve houten schuren geheel op maat. Authentieke landelijke houten overkappingen. Geen onderhoud maar toch tientallen jaren genieten van een prachtige houten schuur.


Desgewenst kan uw overkapping van gewaterd hout gemaakt worden. Daardoor zijn de balken en planken van onze houten overkappingen nagenoeg onaantastbaar voor insecten als houtworm en boktor. Voor onze houten overkappingen gebruiken we inlands eiken, douglas of lariks. En al houdt u van een landelijke stijl , misschien wilt u het toch eerder strak houden. U hoeft niet te kiezen voor een smeedijzeren terrasoverkapping met krullen.


In een landelijke stijl kunnen we uw terrasoverkapping ook zonder al te veel toeters en bellen creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts