dinsdag 22 november 2016

Speeltoestellen openbaar gebruik

Speeltoestellen openbaar gebruik

In ons grote assortiment van houten speel toestellen vindt u complete speeltuinen met speeltorens, glijbanen, klimtorens en houten schommels. Schommels voor openbaar gebruik ! Ook veel soorten zitjes, van babyzitjes tot nestschommels, voor jong en oud! Diverse speeltoestel accessoires voor openbaar gebruik. Speeltoestellen professioneel.


Speeltoestellen openbaar gebruik

Hieronder vindt u verschillende toevoegingen voor uw speeltoestellen. U kunt deze op uw speeltoestel monteren zodat het spelen nog leuker wordt! Stimuleer hiermee nog meer het fantasie- en rollenspel waar kinderen veel van leren en grip krijgen krijgen op de wereld om hen heen. Goedgekeurd voor openbaar gebruik. Hy-land: Neem bijvoorbeeld de speeltoestellen van Hyland.


De Hy-Land speeltoestellen zijn geschikt voor elk oppervlak, binnen én buiten. De weerbestendige toestellen zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om het speeltoestel door ons te laten opbouwen.


Speeltoestellen openbaar gebruik

Op zoek naar een betaalbaar speeltoestel voor openbaar gebruik ? Onze Hy-land speeltoestellen zijn professionele speeltoestellen speciaal ontworpen voor campings, sportclubs, restaurants, kinderdagverblijven, scholen, en meer. Meer info over onze Hy-land speeltoestellen vind je hier. Hy-Land professionele speeltoestellen zijn gecertificeerd en goedgekeurd voor gebruik in commerciële en openbare gelegenheden.


Dit is de Europese standaard voor deze professionele speeltoestellen. De speeltoestellen van Hy-Land zijn doordacht ontworpen en hebben relatief lage onderhoudskosten. Overige speeltoestellen voor openbaar gebruik kopen? Bekijk hieronder onze overige speeltoestellen. Of het nu gaat om een speeltoestel voor een camping, een trampoline voor bij een restaurant of een of meerdere skelters voor bij de ijsboerderij, er zijn ontzettend veel mogelijkheden.


Al het buitenspeelgoed van TOPspeeltoestellen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in buitenspeelgoed voor openbaar. We leveren alle Novum speeltoestellen ! Maak je speelplaats of speeltuin compleet met een wipwap of een wipkip. Professionele speeltoestellen voor scholen.


Kies je voor een complete wipwap? Creëer een natuurlijke speelomgeving op school met de houten speeltoestellen van Hy-land. Van trampolines, skelters tot grote klimrekken. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen.


Speeltoestellen openbaar gebruik

Bovendien kunt u uw houten speeltoestel met accessoires uitbreiden die ook voor openbaar gebruik zijn gecertificeer zoals handgrepen, klimstenen, rubberen tegels of veerdieren. Uw speeltuin wordt dankzij de Wickey speeltoestellen voor openbaar gebruik nog aantrekkelijker, voor zowel oud als jong. Zowel voor het leveren, plaatsen als onderhouden van houten speeltoestellen heeft u in Clavus een betrouwbare partner. Hier kunt u kiezen uit onze uitgebreide sets van speeltuinen. Keuzevrijheid in het toevoegen van specifieke elementen voor een speeltoestel , naargelang de individuele behoefte van kinderen.


Particulier, zakelijk of overheid: Houtverwerkingsindustrie Fransen is er voor iedereen! Vragen over onze producten, of. Trampoline accessoires zoals afdekhoezen, beschermranden en veiligheidsnetten. Wat is er leuker dan klimmen.


Toelichting voor Trampolines en speeltoestellen bij openbaar gebruik zoals bij scholen, intstellingen, verenigingen en speeltuinen: Waar moet een trampoline aan voldoen voor zakelijk gebruik ? Een trampoline voor openbaar , zakelijk of commercieel gebruik vraagt om de hoogste kwaliteit eisen om veiligheid en duurzaamheid te garanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts