donderdag 17 november 2016

Muggen doden

Hoewel muggen er bekend om staan dat ze ziekten overdragen, doen de meeste muggen niet meer dan jou bijten, je bloed opzuigen en rode, jeukende bijtplekken op je huid achterlaten. Dit is erg genoeg, vooral voor de ongelukkige. Nederland herbergt zo’n verschillende soorten muggen. De meeste van deze muggen moeten niks hebben van je bloed en leven uitsluitend van nectar en stuifmeel. En van de muggenrassen die wel steken –ook wel “steekmuggen” genoemd– zijn het uitsluitend de vrouwtjes die bloed zuigen.


Muggen doden

Het zijn echter de vrouwtjes muggen die steken. Sommige mensen beweren er baat bij te hebben, anderen weer niet. Muggen zijn vliegende insecten uit de orde tweevleugeligen en de onderorde muggen (Nematocera).


Een mug heeft een klein, dun en fragiel lichaam, zes dunne pootjes, meestal twee veerachtige antennes waarmee zeer goed geur waargenomen kan worden en een kleine kop met vaak zichtbare zuigsnuit. Je hebt spuitbussen, die al die beesten doden , ff spuiten en dan min ofzo de deur van de kamer dicht laten. Bij mij helpt dat erg goed. Maar het schijnt dat een halve citroen naast je bed ook gewoon helpt. Een andere onderzochte methode is de muggen massaal lokken en doden in vallen door ze aan te trekken.


In tegenstelling tot wat velen beweren, komen steekmuggen zoals de malariamug niet af op licht, wel op zweetgeur en CO 2. De WHO noemt nergens een totaal muggendodencijfer, maar wel voor zes wijdverbreide ziekten die door muggen worden overgedragen: malaria, zikakoorts, dengue, westnijlziekte, gele koorts en chikungunya-koorts. Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Nooit meer muggen , vliegen, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….


Zij staan vol beten, terwijl anderen er nauwelijks last van hebben. Dat muggen (en andere stekende of bijtende insecten) van ‘zoet bloed’ zouden houden, is een fabeltje. Waarom dat zo is, weet men niet. Zoet bloed bestaat niet en muggen maken geen verschil tussen zoet en zuur. Over wat helpt tegen muggen zijn we het lang niet allemaal eens, waardoor we als het gevolg daarvan veel last hebben van muggen in de slaapkamer.


Muggen doden

Deze apparaten zullen nooit alle muggen in je tuin doden. Doe onderzoek naar welke apparaten goed werken. Verspil je geld niet aan de aankoop van een elektrische muggenlamp.


Die doden veel insecten, maar over het algemeen meestal de niet-schadelijke beestjes. Heeft u last van muggen op de slaapkamer hang een bloembak voor de raam plant mooi vol met zomerbloeiers en zet hier enkele wierrookplanten tussen. Gebruik bij voorkeur een biologische spray op basis van pyrethrum, een plantaardig insecticide! Er bestaan uiteraard sprays tegen muggen en andere vliegende insecten. Chemische bestrijding van muggen is een tijdelijke oplossing.


Muggen doden

Het gebruik van te vernevelen insecticiden om de aanwezige volwassen muggen te doden , biedt altijd een tijdelijke oplossing. De ontwikkeling in het water gaat immers door. Muggen doden -producten zijn het populairst in North America, Domestic Marketen Southeast Asia. Muggen bestrijden, weren en doden met diverse doe-het-zelfmethodes.


Bekijk hoe u steekmuggen herkent en welke maatregelen u kunt treffen om muggen te weren. Schakel bij extreme muggenoverlast Bureau Plaagdierpreventie in voor een snelle en permanente bestrijding. Muggen hun eitjes leggen in stilstaand water, dus het kappen van de hoeveelheid stilstaand water op het terrein zal helpen bij muggenlarven controle. Kaneel olie toe te voegen aan uw inspanningen is een natuurlijke, vrij van pesticiden manier om de larven te doden en verder de hoeveelheid muggen in het gebied te verminderen. Muggen zijn zeer irritant, maar ook effectief te bestrijden met ons uitgebreide aanbod van muggen bestrijdingsmiddelen.


Wij bieden diverse soorten sterktes van muggenlampen aan voor zowel binnen als buiten. Ook hebben wij verjagers op voorraad zodat de mug wegblijft. Muggen en hoe vang je ze - zijn er Muggenvallen die echt effectief zijn?


Op basis van alle onderzoeken die wereldwijd plaatsvinden, wordt er steeds meer bekend over het gedrag van muggen en de dingen die ze lekker, prettig of vies vinden. Maar gelukkig zijn er allerlei middelen bij Kabelshop. Naast het achter de muggen aanrennen met een (elektrische) vliegenmepper of muggenspray zijn er eigenlijk twee opties: de muggen verjagen of de muggen doden met een muggenlamp.


Wil je hier graag meer over te weten te komen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts