vrijdag 18 november 2016

Bestellen uit china invoerkosten

Find By From China on TheWeb. Het bestellen van goederen uit China is voor veel mensen en bedrijven een uitkomst en vooral heel erg leuk. Er zijn wel dingen waar je op moet letten bij het bestellen.


Tot euro (exclusief verzekerings- en vervoerskosten) hoef je geen douanerechten of omzetbelasting af te dragen. Dat iPad-kabeltje uit China van euro kun je dus laten opsturen zonder dat er aanvullende kosten bijkomen.

Invoerrechten China omzeilen? Vaak wordt ten onrechte gedacht dat je snel met douanekosten te maken krijgt wanneer je bijvoorbeeld producten op AliExpress besteld. Dit is wel te verklaren omdat over dit onderwerp veel onduidelijkheid bestaat.


Daarom leggen we in dit artikel uit hoe je invoerkosten voor producten uit China kunt omzeilen. Vooropgesteld: invoerheffingen zijn alleen van toepassing bij import van producten uit niet-EU-landen. Amerika en China bijvoorbeel maar ook Zwitserland.


Een voorbeeld van niet bestelde goederen zijn relatiegeschenken.

Het maakt ook niet uit of de goederen nieuw zijn of tweedehands. Waarom zou je dan niet altijd in China bestellen ? Nou, elk voordeel heeft z’n nadeel. Allereerst is de verzendtijd niet optimaal, de levertijd om een product van China naar Nederland te verzenden duurt gemiddeld tot dagen. Soms ligt het product al binnen weken op de deurmat en soms moet je een hele maand wachten.


Dit onderdeel is alleen bedoeld voor particulieren die goederen ontvangen uit het buitenland van organisaties en bedrijven. U ontvangt goederen uit het buitenland van organisaties en bedrijven? En u wilt weten of u belastingen bij invoer (bijvoorbeeld invoerrechten, btw (omzetbelasting) en accijns) moet betalen?


Kijk dan in de tabel hieronder. Boek uw Hotel in China online. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Tired of Endless Searching? Hoe ontloop ik de AliExpress invoerrechten als ik iets laat komen uit China ? Er wordt veel onzin geschreven over AliExpress invoerrechten en onverwachte douanekosten op bestellingen die je via AliExpress laat komen. Chinese webshops als AliExpress.


Hoe voorkom je die hoge invoerkosten ? Misschien wist je het nog. Met de MerkenZoeker zit je precies waar je moet zijn en kun je kleine batches bestellen om onder de €te blijven. Maar denk er wel aan, het blijft een China shop, er staan super veel reviews op een idee op te doen ook al is dat ook niet alles en ff snel ruilen is er niet bij. Batterijen durf ik er niet te bestellen en liquid van het huis merk ook niet. Als je tweedehands laarzen uit BelgiĆ« koopt voor 20- incl.


Of en hoeveel invoerkosten je eventueel moet betalen is afhankelijk van de waarde van de zending. Betaal je dan ook extra kosten bij ontvangst wanneer de douane je pakket checkt? Ikzelf vind het onzin als dat wel zou moeten, het is tenslotte tweedehands, voor hetzelfde geld ligt het met koninginnedag voor een 10tje op straat.


Ik koop zeer regelmatig spullen uit China. Ik heb tot hiertoe nog nooit echte problemen gehad met zgn. Tot mijn laatste bestelling dus via DHL. Ik had led verlichting in China besteld ( het heeft dus geen zin om dit in Europa te bestellen zoals sommige gebruikers melden vermits dat China voor deze markt domineert) t. De omzetbelasting, douanerechten en inklaringskosten over een bestelling kun je hier berekenen.


Als je een pakket ontvangt uit het buitenlan dan kun je te maken krijgen met extra kosten. Denk aan invoerrechten, btw, afhandelingskosten en accijns. We vertellen je graag meer over deze kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


De aangifte van het pakket bij de douane regelen wij voor je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts