woensdag 16 november 2016

Algendoder terras

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Algen en mossen laten verwijderen van je straatwerk? Het straatwerk van oprit en terras is meestal na de winter vervuild en aangetast door algen en mogelijk mossen. Zeker op de plaatsen waar geen zon bij kan komen blijft het langer vochtig waardoor deze algen en mossen zich sterk kunnen ontwikkelen. Algendoder voor op bestratingen, tegelpaden grafzerken, muren, e. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen.


Heeft een langdurige preventieve werking. Het behandelen van verharde oppervlakken en machines naast watergangenis niet toegestaan. Het is erg vervelend om groene aanslag op de tegels van het terras te hebben. Ten eerste ziet het er niet mooi uit.


En ten tweede kan de straat er verraderlijk glad van worden. Ook ziet een tuin vol met groene aanslag er erg somber uit. Gelukkig zijn er veel (huis)middeltjes, die deze groene aanslag in een mum van tijd weer laten verdwijnen!


Voordat je het straatwerk gaat spuiten, veeg je eerst blad en losliggend vuil weg. Je kunt op manieren spuiten: Met een hogedrukreiniger spuit je onder hoge druk de tegels schoon. Bestel je Terras - en meubelreiniging bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Vervuild water met product opvangen, niet in de boden, het oppervlaktewater of de riolering terecht laten komen.


Gemakkelijk en snel groene aanslag verwijderen met de Prochemko algendoder ! Om je terras weer snel zomerklaar te maken is de Prochemko algendoder het perfecte hulpmiddel. Steek voor de behandeling eerst het aanwezige mos weg. Geschikt voor onder andere terrassen , paden en schuttingen.


HG groene aanslagreiniger verwijdert groene aanslag en bestrijdt micro-organismen zoals algen en mos. Biologisch afbreekbaar en ongevaarlijk voor gras en planten. Deze reiniger bevat liter en is geconcentreerd.


Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras : groene aanslag. We hebben tips van de expert en luisteraars! Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending. Groene aanslag is een natuurlijke groei van algen. Je ziet groene aanslag met name op plekken waar weinig zonlicht komt.


Voor het effectief verwijderen en voorkomen van algen, mos en schimmels. Daarom is het belangrijk om de gevels na te behandelen met een algendoder. Dit trekt diep in de poriën van uw gevel.


Zo weet u zeker dat uw gevels tot diep in de poriën schoon zijn. Na het reinigen van een oppervlak dakpannen, gevel of straatwerk blijven er altijd sporen van algen en mossen achter, die wij met het blote oog niet kunnen waarnemen. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk).


Vergelijkbare zoekopdrachten voor dimanin algendoder. Info over dimanin algendoder. Resultaten van zoekmachines!


Verschillende materialen waaruit de meeste tuinpaden, terrassen of opritten zijn gemaakt zoals tegels, hout, natuursteen , zijn plaatsen waarop groene aanslag snel opduikt. De mos- en algvorming is uiteraard het sterkst tijdens de winterperioden. Omdat er dan ook minder licht valt en de zon lager staat. Het aanvalsplan luidt als volgt: Veeg je terras of oprit goed en zorg dat deze zoveel mogelijk vrij is van bladeren en vuil.


Vul een emmer met azijn en water (liter azijn en liter water) en schrob vervolgens de hele bestrating van voor tot achter. Spuit vervolgens het terras niet af en laat het water met azijn opdrogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts