maandag 28 november 2016

Uitbouw serre

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Richt de serre in als woon- of eetkamer of maak er een studeerkamer voor de kinderen van.


De termen serre , tuinkamer en uitbouw liggen bij Alruco dicht bij elkaar. Geen enkele serre aanbouw van ons is standaard. Uw persoonlijke wensen vormen het beginpunt!


Wij denken graag met u mee, vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering.

Of u nu kiest voor een serre , tuinkamer of uitbouw , alles is maatwerk en speciaal afgestemd op uw wensen en de stijl van uw woning. Voor een dergelijke serre mag je rekening houden met een gemiddeld prijskaartje van zo’n 17. In deze prijs zijn zowel de kosten voor de plaatsing als voor het materiaal en de BTW inbegrepen. Een serre die beschikt over een formaat als deze is geschikt voor alle soorten woningen, gaande van tussenwoningen tot villa’s.


Tijdens een gesprek bij u thuis kunnen wij nagaan of de woning geschikt is voor de door u gekozen aanbouw of serre of dat er wellicht nog extra kosten moeten worden gemaakt. Aanbouwen en serres mogen tegenwoordig zonder vergunning worden gebouwd tot een maximale uitbouw van meter. Uitbouw , aanbouw of serre nodig? Bij de uitbreiding van de woning twijfelen de meesten tussen een aanbouw of een serre.


Beide hebben hun specifieke voor- en nadelen. In dit artikel worden de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet. Verschil tussen een Aanbouw en serre. Natuurlijk is de kunststof serre dan ook een optie maar soms wilt men nu eenmaal liever een (duurdere) serre die voor hun gevoel meer ‘echt’ een toevoeging aan het huis is dan een serre.


Die serre in (meestal) aluminium wordt dan meer als wintertuin gezien en een aanbouw met steen of houten opgebouwd is ‘meer dan alleen glas’. Direct gratis serre -offertes vergelijken. Je vergelijkt de bedrijven en kiest het beste bedrijf dat goed en voordelig je nieuwe serre kan plaatsen.


Serre -offertes vergelijken?

Veel is afhankelijk van het bestemmingsplan! De vergunningsvrije aanbouw is gebaseerd op de Bor bijlage II artikel 2. Daar gaan ook de folders van het ministerie VROM over. De serres worden op maat gemaakt en er worden verschillende materialen en details toegepast. Wij zijn een landelijk netwerk van ervaren aannemers.


Wij selecteren de bouwbedrijven uit ons netwerk op kwaliteit en prijs. Uw uitbouw of serre wordt dus professioneel geplaatst, tegen een scherp tarief. Het verschil tussen een uitbouw en serre is niet altijd duidelijk. Iedere serre is namelijk een uitbouw van de woning maar niet iedere uitbouw is een serre. De verschillen en voor- en nadelen staan hieronder op een rijtje en helpen jou de beste keuze te maken.


Bij Slimster kom je in contact met maximaal specialisten die in jouw regio actief zijn en bij jouw opdracht aansluiten. De eerste voorjaarszon maakt een serre al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond wat afkoelt, is de serre een perfecte plek om toch nog heerlijk ‘bijna’ buiten te blijven zitten. De serre geeft uw woning op twee manieren een toegevoegde waarde. Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland.


Niet alle, maar bijna alle. Vrijblijvend advies op locatie! Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken.


Hier treft u een groot aantal serres , tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan. De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts