woensdag 30 november 2016

Teak tafel behandelen

Teaken Tafels voor de Laagste prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 6Salontafels. Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis.


Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment.

Specialistisch advies nodig? Teak tafel behandelen met groene zeep. Een teak tafel behandelen kan al zo eenvoudig zijn als eens in de zoveel dagen een spons met een beetje groene zeep over de tafel heen halen. Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen.


Als u nog een teak tafel gaat aanschaffen of u heeft net een teak tafel gekocht is het altijd moeilijk om te beslissen of deze moet worden behandeld. Hieronder enkele mogelijkheden. Onderhoud teakhouten tafel 1. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen.


En daar lenen teak tafels zich uitermate goed voor.

Als u inderdaad de tafel zo intensief gaat gebruiken dan kunt u deze het beste goed beschermen. Wij adviseren u dan ook uw nieuwe onbehandelde teak tafel te behandelen met Natural woodsealer. Sommige zorgen ervoor dat uw tafel behoorlijk verkleur andere weer bijna niet.


Als u uw tafel blijvende beschermingslaag wilt bieden, denk hierbij dan wel goed over na! Ook daar zijn verschillende oplossingen voor. Als er al een teakolie is aangebracht dan zou je het hout flink kunnen opschuren en dan opnieuw behandelen met, het liefst dezelfde, teakhout olie. Als er nog geen product aangebracht is, of je twijfelt hieraan dan zou je de tafel kunnen reinigen met de Clean 2en vervolgens behandelen met de Care.


Een Old teak greywash geeft een teakhouten tuinmeubel een robuuste en stoere look. Ben je in het bezit van een teakhouten tuinmeubel voorzien van old teak greywash? Dan is het niet mogelijk om deze te behandelen. Deze tuinmeubelen zijn namelijk al voorzien van een (grey)wash. De verkoopster gaf aan dat je de tafel eventueel kunt behandelen met een olie, was of teakfix, maar dat je er ook voor kunt kiezen dit niet te doen.


Mochten er vlekken in komen, even opschuren en de tafel is weer als nieuw. Ik twijfel of dat handig is, of dat je de tafel toch beter kunt behandelen. Wie heeft er ervaring mee?


In ieder teak woonprogramma van Teak. Het voordeel hiervan is dat u de tafel dan ook gemakkelijk kunt combineren met andere meubels uit dit programma. En deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar.


Deze zijn echter erg makkelijk met een stukje schuurpapier weer te verwijderen.

U kunt uw tafel gewoon met een vochtige doek afnemen. Soms kan het zijn dat de tafel altijd is behandeld geweest met een siliconen houdend middel. Zoals pledge bijvoorbeel in dat geval is ook het overnieuw lakken van het hout een probleem.


Het beste is om overnieuw de tafel goed te schuren en overnieuw behandelen met olie. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Voor meer informatie over het onderhoud van uw teak tafel kunt u hier meer informatie vinden: teak tafel behandelen of niet?


Meer informatie over: tuinmeubelen reinigen. Wel behandelen van teak meubelen met groene zeep. Je kiest ervoor je teak meubelen wel te behandelen , maar dan op een eenvoudige manier, die ook nog eens milieuvriendelijk is. Dan ga jij je teak meubelen behandelen met groene zeep van Tricel, Driehoek of Sunlight.


De ouderen zullen deze namen goed kennen en er zelfs een bepaalde geur bij ruiken. Bij teak hout is het echter niet noodzakelijk om het te reinigen, maar het mag gerust. Daarom ook is teak hout zo gelief alles mag maar niets hoeft. Ook in de horeca en met name bij restaurants zijn teak meubels erg gelief met name teak eettafels.


Sommigen van u zullen de voorkeur geven aan het behandelen van hun teakmeubelen met water en groene zeep. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u uw meubels toch liever behandelt , om vlekken te voorkomen. Dan hebben wij voor meubelolie of teakfix. Je zult veel plezier beleven van je teak tafel in de huiskamer, of in de keuken.


De teak tafel voor binnen. Wanneer je een gerecyclede teak tafel hebt, dan zit je aan een tafel met een verleden. Aan een teak tafel kun je heerlijk knutselen, kliederen en knoeien zijn geen enkel probleem. Na het schoonmaken kun je er voor kiezen om je teakhouten tuinmeubels te behandelen.


Het is belangrijk dat je tuinmeubels goed droog zijn voordat je ze behandelt , laat ze daarom tenminste uur drogen na het schoonmaken. Wanneer je wil dat je teak tuinmeubelen hun goudbruine kleur behouden is het van belang je meubels te behandelen met teakolie. Hier vindt u informatie over hoe u het beste uw teak tafel kunt onderhouden. Wanneer u uw onbehandelde eikenhouten tafel behandelt met olie, zal er altijd enige verkleuring optreden onder invloed van licht.


Echter is dit tot een minimum te beperken door het eiken eerst te behandelen met de wasolie Weisgrund of wasolie Wit Transparant. Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt. Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak.


Hout behandelen met één van deze producten is niet alleen goed voor het uiterlijk maar is ook noodzakelijk om de werking van het hout tegen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts