vrijdag 25 november 2016

Grasmatten welkoop

Uw Gazon fris en gezond houden. Bereken direct uw Gazonprijs. Bekijk onze webshop of bezoek een van onze filialen. Dan geeft graszoden leggen het snelste resultaat. Wij zijn u graag van dienst!


Graszoden zijn grasmatten met wortels die je direct kunt leggen. Je koopt de grasmatten op een rol, die je makkelijk kunt vervoeren en uitrollen. De graszoden wortelen binnen een paar weken.


Na een paar weken kun je er vaak al op lopen. Dit snelkiemende graszaad bevat ook meststof voor de eerste voeding en is ook nog onaantrekkelijk voor vogels. Omdat het gras zo snel en dicht groeit, houdt het ook nog opkomend onkruid tegen.


Breed assortiment Deskundig advies. Na het verticuteren ziet je grasmat er vaak slecht uit maar door bijzaaien en bemesten geef je het weer een mooie opfrisser. Bijzaaien kun je het beste doen met gazonreparatie: dit is speciaal graszaad dat snel ontkiemt en onaantrekkelijk is voor vogels. Bemesten van het gazon doe je in elk geval nadat je geverticuteerd hebt.


Voor een snel resultaat naar een mooie en groene grasmat kiest u voor graszoden van Queens Grass uit Borger (Drenthe). Dan bent u bij 1gazon aan het juiste adres, gelegen in Merselo tussen de plaatsen Venray, Overloon, Boxmeer en Horst. Goedkope grasmatten van hoge kwaliteit!


Wij leveren uitsluitend vers gesneden kwaliteit graszoden. U kunt kiezen tussen verschillende soorten gazon, waaronder: Sportgazon, siergazon, speelgazon en schaduwgazon. Verder op de website kunt u de transparante tarieven voor levering bekijken.


Welkoop helpt je om trots te worden op je gazon. Dat versnelt de wortelgroei. In het begin moet de grasmat regelmatig gesproeid worden. Het sportgras zijn graszoden die stevige grassen bevat die tegen een stootje kunnen. Hoogwaardige grasmatten kopen is bij ons een eenvoudige kwestie.


U gebruikt simpelweg de informatie over onze verschillende soorten grasproducten om de grasmat te kiezen die het beste aansluit op uw persoonlijke wensen. Vervolgens plaatst u online een bestelling in onze webshop. Graco graszoden heeft meer dan jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken.


Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen! GRASZODEN EEMNES: KWEKER EN LEVERANCIER. Fijne grassoorten hebben een grote sierwaarde, maar zijn niet bestand tegen wat intensiever gebruik. Als de grasmat in de schaduw komt te liggen zijn hier weer andere grassoorten geschikter voor. Laat u dus eerst goed informeren en denk goed na over de functie van het gazon.


Wil je grasmatten bestellen? Dat kan bij een groot deel van onze vestigingen. Neem daarvoor contact op met een Intratuin bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden.


Zoden gaan in kwaliteit achteruit als ze te lang liggen. We helpen je graag verder. Bestel ze daarom op tijd en leg ze binnen uur na levering.


Kwaliteit gras Onze AA-kwaliteit graszoden zijn tot een jaar langer doorgeteelt en worden dikker gesneden. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en zijn de grasmatten gemakkelijk te leggen. Bestel vandaag nog graszoden met de uniek kwaliteit! Direct leverbaar uit eigen graszoden kwekerij dus altijd in voorraad.


Selecteer het type grasmat , noteer de postcode van het afleveradres en bereken uw franko grasmatten prijs inclusief BTW en verzendkosten. Eventueel met een tuinwals. Vergeet daarnaast niet om er gazonmest bij te bestellen die ervoor zorgt dat de grasmatten direct aangroeien na het. Laat uw grasmatten een dag eerder bezorgen en begin de volgende dag met leggen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.


Bent u de dag van levering niet thuis? Geen probleem, de chauffeur lost uw graszoden netjes bij u aan huis ook als er niemand aanwezig is. Gratis sms service: wij sturen u een sms, waarin staat wat de geplande levertijd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts